2777
2789
عنوان

بعد از طلاق چی در انتظارمه

231 بازدید | 18 پست

میترسم نتونم از پسش بربیام....

میترسم اعتماد بنفسمو کلا از دست بدم ...

میترسم افسرده  تر شم...

اما زندگی خوب و نرمالی هم ندارم...

بعد از طلاق میشه حال آدم خوب بشه؟

ناخوادگاه ب ذهنم اومد خوشبختی 

در حالی که ۹۹ درصد مواقع با طلاق مخالفم 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ک میشه ، اگر الان راضی نیستی از زندگیت ، سعی کن بهترش کنی ، طلاق اونقدرا هم ک از دور میبنی سخ و عجیب غریب نیست ، ولی اول سعی من زندگی الانتو درست کنی ، طلاق اتفاق خوبی نیست 

بستگی داره که مشکلتون تو زندگی متاهلی چقدر باشه ، اگر خیلی اذیت باشین و قابل تحمل نباشه چه بسا بعد از طلاق ارامش پیدا کنید.اما اگر بزرگنمایی مشکلات داشته باشین یا تحملتون کم باشه یا اشکال از خودتون باشه بعدا پشیمانی و دلتنگی...مشاوره برین.هیجانی تصمیم نگیرین

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
اره ک میشه ، اگر الان راضی نیستی از زندگیت ، سعی کن بهترش کنی ، طلاق اونقدرا هم ک از دور میبنی سخ و ...

سیزده سال تلاش یکطرفه.ده درصد هم شبیه زندگی مورد علاقم نیس

چی در انتظارمه؟شما تجربه کردین؟

فقط یه هفته اولش شاید برات سخ باشه ، چون تازه تجربش میکنی ، و بعد اون وقتی به زندگی قبلیت فکر می‌کنی میگی ای کاش زودتر تمومش میکردم، البته ، ب این هم توجه کن که باید روی پای خودت وایسی 

فقط یه هفته اولش شاید برات سخ باشه ، چون تازه تجربش میکنی ، و بعد اون وقتی به زندگی قبلیت فکر می‌کنی ...

ب نظرت مالی در چ حد باید درآمد باشه تا بعدا پشیمان نشم.البته الان همچین لوکس زندگی نمیکنم اما مشکل اجاره و خوراک ندارم