2821
2789

تو سنت خیلی کمه.هم سن هات هنوز ازدواج نکردن.یه زندگی خوب حقته.در سنی هستی که اگر ازدواجت بد هم باشه فرصت داری که ازش بیایی بیرون و بعدا زندگی خوبی برای خودت بسازی.قبل از هر اقدامی با وکیل صحبت کن تا از نظر قانونی هم بتونی محکومش کنی.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم شما خیلی سنت کم برای چنین تجربه سختی در مرحله اول خانواده شوهرت اگر حامی هستند ازشون کمک بخواه ...

خانواده شوهرم ک میگن با منن حالا نقش بازی میکنن یا در حد حرف میگن ک طرف منن

الان ادرسشو هم پیدا کردم دنبال یه نفرم ناشناس بره به عنوان مشتری چون منو می‌شناسه احتمالا 

زنیکه خیلی پرو و سلیطه اس هرچقدر زنگ و پیام می‌دیم میگه در رابطه نیستم باهاش بعد تعقیب میکنم میبینم با شوهرم میرن بیرون لجنای اشغال خیرندیده ها

زنکه زیر پاش نشسته ، باید یک فکر اساسی بکنی مثلا شوهرت بفهمه زن با دیگران هم هست یا خودت رو بزن به م ...

پریشب پیش هم بودن شوهرم نیومد خونه من زنگ زدم بهش خودمو زدم به مریضی به زور اومد خونه هی می‌گفت قرص بخور الکی منو کشوندی خونه الاف کردی فلان بالاخره رفتم دکتر طولش میدادم ساعت سه شب اومدیم خونه حتی نیومد خونه از دم در دوباره رفت

تو سنت خیلی کمه.هم سن هات هنوز ازدواج نکردن.یه زندگی خوب حقته.در سنی هستی که اگر ازدواجت بد هم باشه ...

اره اول خیلی حرص می‌خوردم و عذاب میکشیدم خیلی گریه میکردم نه ک الان مهم نباشه برام ولی کمتر اهمیت میدم بهش 

اما اینا میخام هم خوش بگذره بهشون هم من بدون هیچ حقی بکشم کنار 

دنبال مدرکم تا شکایت کنم محکوم بشه