2821
2789

عزیزم شما خیلی سنت کم برای چنین تجربه سختی 

در مرحله اول خانواده شوهرت اگر حامی هستند ازشون کمک بخواه 

اگر حامی نیستند به خانواده خودت بگو و اگر مهریه ات بالاست حتما تهدید به گرفتن مهریه کن

فعلا از طلاق حرف نزن میدون رو خالی کنی ج..نده خانم خوش خوشنش میشه فقط بگو مهریه ام رو بده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم شما خیلی سنت کم برای چنین تجربه سختی در مرحله اول خانواده شوهرت اگر حامی هستند ازشون کمک بخواه ...

خانواده شوهرم صد در صد حامی من نیستن ولی با این کارای پسرشون مخالفن میگن اگه تو زندگیتو بخوای ما کنارتیم حتی اگه تو بری هم نمیزاریم اون زن با توله اش بیاد 

مهریه ام رو گذاشتم اجرا  حکمش الان هم اومده اما نبردم اجرای احکام  شوهرم بهم میگه دنبال پولم اومدی و .... نمیخام زیاد سر لج بندازمش کامل ازم فراری بشه اصلا هیچی نداره شوهرم یه حرفایی میزنه بهم نمی‌دونم کی یادش میده 

خانواده شوهرم صد در صد حامی من نیستن ولی با این کارای پسرشون مخالفن میگن اگه تو زندگیتو بخوای ما کنا ...

زنکه زیر پاش نشسته ، باید یک فکر اساسی بکنی مثلا شوهرت بفهمه زن با دیگران هم هست یا خودت رو بزن به مریضی بهش بگو رفتم دکتر دکتر گفته باید آزمایش ایدز یا زگیل تناسلی بدی ، دادوبیداد کن بگو تو منو بیچاره کردی اگر ازتون ایدز گرفته باشم نابودتون می کنم 

قبلش برو دکتر زنان بگو شوهرم خرابه خانم دکتر لطفا برام آزمایش ایدز وهپاتیت بنویس بعد با همین آزمایش بیا سکته اش بده

زنکه زیر پاش نشسته ، باید یک فکر اساسی بکنی مثلا شوهرت بفهمه زن با دیگران هم هست یا خودت رو بزن به م ...

زنیکه نمیزاره شوهرم بیاد سمتم 

یکاری می‌کنه تنها بخوابه و بهش عکس بفرسته ثابت کنه ک تنهاست 

تازه چندروز بود یکم اوکی شده بود باهام دوباره رفت چندروزه خبری ازش نیست 

کافور بده بهش از زن سرد شه اونم فکر کنه با شماست که نمیره سراغش

صبح خیلی زود می‌ره شبم دیر میاد اگه بیاد 

تو خونه هیچی نمیخوره 

واقعا نمی‌دونم باور می‌کنی یا نه هیچ کاری ازم بر نمیاد 

زنه می‌دونه من سر خونه زندگیمم پروو

تنها راهم پیدا کردن محل کار بعد خونه ی ایناس 

شغل شوهرت چیه ؟شوهرت چند سالشه؟

ماشین سنگین داشت یه مدت فروخت کلا سرکار نرفت 

الان می‌ره بنگاه اونجا جا برای موندن دارن 

هر وقتم شب خونه نمیاد به مامانش میگه بار آوردم با دوستم تبریز فلان 

صبح خیلی زود می‌ره شبم دیر میاد اگه بیاد تو خونه هیچی نمیخوره واقعا نمی‌دونم باور می‌کنی یا نه هیچ ک ...

من به جادو جنبل اعتقادی ندارم ولی اگر معتقدی وکسی رو میشناسی برای نجات زندگیت دعا بگیر

من به جادو جنبل اعتقادی ندارم ولی اگر معتقدی وکسی رو میشناسی برای نجات زندگیت دعا بگیر

امیدم بعد از هر تلاشی به خداست 

بدون اجازه خدا بزگی از درخت نمیفته فقط خودش می‌تونه حل کنه مشکلمو