2777
2789
عنوان

بهم گفت تو اگه بلد بودی

141 بازدید | 11 پست

خیلی از سیگار کشیدن بیزارم 

بهش که میگم نکشه یا کمتر بشه حس میکنه محدودش میکنم درحالی ک فقط سلامتش برام مهمه 

یباربهم گفت تو میتونستی یجور رفتار کنی که سمت سیگار و مهمونی نرم .

از اون روز ذهنم بدجوری درگیره ک چطوووور

بگو برو گمشو بابا تاوون روانی بودن تو رو هم بقیه باید بدن؟

من سیگاری بودم

من بهت میگم هیببچ احدی جز خود آدم توی سیگار کشیدن آدم تاثیرگذار نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این حرفی که زد خیلی علامت هشدار دهنده ایه

برای من همچین حرفی خط قرمزه‌. کات می کنم

این تیپ شخصیت ها همونایین که میگن تو باعث شدی عصبانی بشم کتکت بزنم/فحاشی کنم

تو باعث شدی خیانت کنم

رفیقام باعث شدن معتاد بشم و غیره

با آدمی که مسئولیت پذیری در قبال کاراش نداره و تو رو به طرز بیمارگونه ای مقصر می کنه نباش. کات کن

این نرمال نیست

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
این حرفی که زد خیلی علامت هشدار دهنده ایهبرای من همچین حرفی خط قرمزه‌. کات می کنماین تیپ شخصیت ها هم ...

کاش میشد کامنتتو بوسید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی