2777
2789

برای منم تاثیر نداشت

تازه من ده روز مداوم استفاده کردم

شب نمیخوابیدم ظهر پامیشدم 

افتصاح بود

(کاربری دست ما دوتا خواهره چون ساحل تعلیق مشکی شده)، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و خداروشکر زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و لیسانس داره و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گلم بعدش باید تو محیط اروم تاریک دراز بکشی تا بخوابی گوشی دست بگیری که تا صبح بیدار میمونی

تو محیط تاریک و اروم گوشی دستمه😑😂

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
برای منم تاثیر نداشتتازه من ده روز مداوم استفاده کردمشب نمیخوابیدم ظهر پامیشدم افتصاح بود

با شوهرم باهم خوردیم اون الان نیم ساعته خوابه من انگار نه انگار

چرا رو بعضیا تاثیر نداره؟

نه قرص

اها 

من اسپری خوابشو دارم فقط ۲ پیس باید بزنی..من و اقام بعضی اوقات استفاده میکنیم راضیم ولی از قرصش استفاده نکردم

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 
اها من اسپری خوابشو دارم فقط ۲ پیس باید بزنی..من و اقام بعضی اوقات استفاده میکنیم راضیم ولی از قرصش ...

چند دقیقه بعدش خوابت میگیره؟

بدون تجویز میدن اسپریشو؟

با شوهرم باهم خوردیم اون الان نیم ساعته خوابه من انگار نه انگارچرا رو بعضیا تاثیر نداره؟

ما پوست کلفتیم چون

من قرص خوابم میندازم تا صبح به درودیوار نگاه میکنم

دکترم گف بدنت دوس نداره هوشیاریشو از دست بده،تا آخرین توان مقابله میکنه با خواب.

اینم از مغز من😑

(کاربری دست ما دوتا خواهره چون ساحل تعلیق مشکی شده)، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و خداروشکر زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و لیسانس داره و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍

و ای من هم خورد م جا تا ریک هم دراز کشید م اثر نکرد اشغال 

د فعه بعد ۲ تا خورد م شوهر م فکر کر ده بود مر د م 

ا نقدر با لا سر م د اد زد خو د ش ز د 

صد ا ش می شنید م ها نمی تو نستم حتی چشم ها م با ز کنم 

چند دقیقه بعدش خوابت میگیره؟بدون تجویز میدن اسپریشو؟

انگار یه ربع شایدم نیم ساعت ولی اونقدرا طول نمیکشه

نمیدونم عزیزم پدرشوهرم همراه با قرصای پدرش همزمان  گرفت 

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 
ما پوست کلفتیم چونمن قرص خوابم میندازم تا صبح به درودیوار نگاه میکنمدکترم گف بدنت دوس نداره هوشیاریش ...

بدن منم مثل توئه

هیچی روم اثر نداره 

و ای من هم خورد م جا تا ریک هم دراز کشید م اثر نکرد اشغال د فعه بعد ۲ تا خورد م شوهر م فکر کر ده بود ...

واقعااا؟این چه مدل قرصیه دیگه😐

2790
2778
2791
2779
2792