سلام خانما کسی بوده که این مشکلو داشته باشه؟؟؟من دیگ خسته شدم۰😭😞نتونستم رابطه کامل داشته باشم تا حالا دارم افسردگی میگیرم حوصله ی هیچیو ندارم دیگ میخوام باردار شم ولی حتی نتونستم قدم اول رو هم بردارم😞۱ساله عروسی کردم کسیبوده درمان شده باشه؟حس میکنم خیلی بی عرصه ام
همین فردا کارو تموم کن اخرش که چی؟ شوهرت یه سال دو سال ۱۰ سال تحمل کنه بعدش چی؟ نمیخوای بچه بیاری نم ...
چقدر زن بدبخته خوش به حال مردا
اولین زنانی که درجهان مدرک دانشگاهی گرفتند: ۳زن در ایالات متحده آمریکا درسال۱۸۴۱ (۱۸۳سال پیش) از کالج اوبرلین موفق به گرفتن مدرک لیسانس شدند. هلن ماگیل وایت آمریکایی هم درسال۱۸۷۷ (۱۴۷سال پیش) مدرک دکترای زبان یونانی گرفت. وینیفرد ادگرتون مریل نخستین زن محسوب میشود که درسال۱۸۸۶(۱۳۸سال پیش) مدرک دکترای ریاضیات را بهدست آورد. درسال۱۸۶۶(۱۵۸سال پیش) لوسی هابز تیلور، اولین زنی که از یک کالج دندانپزشکی فارغالتحصیل شد. درسال۱۸۷۰(۱۵۴سال پیش) آدا کپلی، بهعنوان اولین زن از دانشکده حقوق فارغ التحصیل شد. ادگرتون وی لیسانس خود را درسال ۱۸۸۳(۱۴۱سال پیش)گرفت او بهطور مستقل از دادههای رصدخانه هاروارد استفاده میکرد تا مدار دنبالهدار پانز-بروکس را محاسبه کند وی در دانشگاه به آموزش ریاضی و ستارهشناسی پرداخت که در آن زمان یک نهاد کاملا مردانه بود.
منم اسن مشکلو دارم ولی یه راههایی تو نت خوندم تا حدودی انجامش دادیم و باردار شدم،الان بچه ۵ساله دارم، ولی هنوز درد دارم.چون همسرم بلد نیست. و اکثرا رابطه از جلو نداریم زیاد دوس نداره.
کارایی ک کردیم باعث شد ذهنم اون لحظه آروم بشه و اماده بشم
درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی میدیدم میان این مدرسهها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگترین مقصرش همان معلمها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، میگفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایهی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایهها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد میداد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا بهلای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتابها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مرهمان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…
منم اسن مشکلو دارم ولی یه راههایی تو نت خوندم تا حدودی انجامش دادیم و باردار شدم،الان بچه ۵ساله دارم ...
درد اول رابطه که بنظرم عادیه . چون خودم تو این دو سال ازدواجمون هر بار داشتم . بنظرم هر چقد همسر آروم تر باشه و شمرده شمرده بره جلو خودمون هم راحت تر میتونیم قبولش کنیم
درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی میدیدم میان این مدرسهها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگترین مقصرش همان معلمها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، میگفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایهی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایهها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد میداد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا بهلای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتابها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مرهمان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…