2777
2789
عنوان

واژینیسموس...😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1542 بازدید | 57 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من انقد گریه میکنم خیلی روانمو بهم ریخته اصلا انگار هیچی برام معنی ندارخ

عزیزم درخواست میدم منم داشتم ولی 3هفته طول کشید

فردا پیام میزارم برات

اولین زنانی که درجهان مدرک دانشگاهی گرفتند: ۳زن در ایالات متحده آمریکا درسال۱۸۴۱ (۱۸۳سال پیش) از کالج اوبرلین موفق به گرفتن مدرک لیسانس شدند. هلن ماگیل وایت آمریکایی هم درسال۱۸۷۷ (۱۴۷سال پیش) مدرک دکترای زبان یونانی گرفت. وینیفرد ادگرتون مریل نخستین زن محسوب میشود که درسال۱۸۸۶(۱۳۸سال پیش) مدرک دکترای ریاضیات را به‌دست آورد. درسال۱۸۶۶(۱۵۸سال پیش) لوسی هابز تیلور، اولین زنی که از یک کالج دندانپزشکی فارغ‌التحصیل شد. درسال۱۸۷۰(۱۵۴سال پیش) آدا کپلی، به‌عنوان اولین زن از دانشکده حقوق فارغ التحصیل شد. ادگرتون وی لیسانس خود را درسال ۱۸۸۳(۱۴۱سال پیش)گرفت او به‌طور مستقل از داده‌های رصدخانه هاروارد استفاده میکرد تا مدار دنباله‌دار پانز-بروکس را محاسبه کند وی در دانشگاه به آموزش ریاضی و ستاره‌شناسی پرداخت که در آن زمان یک نهاد کاملا مردانه بود.

ببین خواهش میکنم به حرفی که میزنم کاملا اعتماد و عمل کن

ماماسایت رو به لاتین تو اینستا سرچ کن

خانم مامایی هست بنام اعظم خیابانی که تخصصش رفع این مسکله از طریق علمی و کارنامه خیلی درخشانی در این زمینه داره

حتما حتما حتماپیجش رو ببین و بهش مراجعه کن

محاله درمان نشی

🌷

ببین منم چند ماه اول ازدواجم اینجور شدم دوستم ماما بود منو به یه گروه معرفی کرد توش کسایی بودن که هفت سال با بیشتر این مشکلو داشتن با روش های به خصوصی کمک کردن تا مشکلتون حل بشه هر کی درمان میشد میومد به جدید ترین عضو کمک میکرد خیلی تاثیر داشت خدا خیرشون بده.

همسر من زیاد بلد نیست خوب همکاری نمیکنه.حالا خوبه روش دیگه ای دوس داره و زود انزالی هم داره من راحت ...

اگه خدایی نکرده رابطه بدی باهات داره از روش بد 

مواظب باش بدنتو داغون نکنی ، چون گفتی جلو دوس نداره ...