2777
2789
نه من بعداز زایمانم لاغر شدم افسردگی شدید گرفتم شوهرم یکی دیگرو که دوران وبیرستان عاشقش بود پیدا کرد ...

ای داد بیداد ...این مردای عوضی چکار که نمیکنن با ما زنا ...شما از اونایی هستی که با غم و غصه چاق میشی؟ 

بخدا منم خیلی مشکل دارم ..خیلی هم احساساتی و رنجور هستم 

ولی الان همه چیو میگیرم به یک ورم 

برو باشگاه خیلی خیلی خوبه تو روحیت تاثیر داره 

فضولی نباشه الان شوهرت با اون خانوم در ارتباطه؟

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرم ممکنه شمام همین باشه مکشلتون..هورموناتون ب هم ریختن و خب ب دنبال اون بدن از خودش بوهای نامطبو ...

عه پس بخاطر همینه احتمالا حس میکنم هورمونام بهم ریختا 

زندگیم فدای پسرام 
ای داد بیداد ...این مردای عوضی چکار که نمیکنن با ما زنا ...شما از اونایی هستی که با غم و غصه چاق میش ...

نه یکی دو ماه بودن ک من فهمیدم پارشون کردم جفتشونو ولی دیگه اون آدم سابق نشدم

زندگیم فدای پسرام 
ای داد بیداد ...این مردای عوضی چکار که نمیکنن با ما زنا ...شما از اونایی هستی که با غم و غصه چاق میش ...

افسردگی ک گرفتم پرخوری شدیددددد میکردم کلا دیگه احساس سیری نمیکردم 

زندگیم فدای پسرام 
نه یکی دو ماه بودن ک من فهمیدم پارشون کردم جفتشونو ولی دیگه اون آدم سابق نشدم

پس ولش کن عزیزم 

چرا خودتو با گذشته نابود میکنی 

تو حال زندگی کن ب خودت برس خرید کن تو خونه با بچهات آهنگ بذار برقص 

من فکر کردم هنوز باهمن اینقد غمگین و افسرده ای 

برای بهتر شدن زندگیت فقط خودت بدرد خودت میخوری هیشکی دیگه نمیتونه برات کاری بکنه 

یک مشاوره خوب گیر بیار برو خیلی کمکت میکنه

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
پس ولش کن عزیزم چرا خودتو با گذشته نابود میکنی تو حال زندگی کن ب خودت برس خرید کن تو خونه با بچهات آ ...

نه دو سالی میگذره از اون قضیه ولی منو نابود کردن شاید اصلا قصدی نداشت شوهرم ولی من نابود شدم به حرف آسونه چه روزایی زار زدم از ته دل چقدر خدارو قسم دادم دیگه خودم از خدا خجالت میکشم صداش کنم از بس صداش کردم قسمش دادم توی اون ۲ سال

زندگیم فدای پسرام 
عه پس بخاطر همینه احتمالا حس میکنم هورمونام بهم ریختا

اره ب نظر ی آزمایش حتما بدین..و اگر‌توانایی رژیمو‌فعلا ندارید حداقل روزی نیم ساعت پیاده‌روی کنین و‌کم‌کم‌زیاد کنید ..روحیه اتون خودش ترمیم میشه و انگیزه‌پیدا میکنید برای رژیم و تغییر سبک

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
اره ب نظر ی آزمایش حتما بدین..و اگر‌توانایی رژیمو‌فعلا ندارید حداقل روزی نیم ساعت پیاده‌روی کنین و‌ک ...

اره خودم توی فکرش هستم که حداقل ی ذره ورزش کنم

زندگیم فدای پسرام 
نه دو سالی میگذره از اون قضیه ولی منو نابود کردن شاید اصلا قصدی نداشت شوهرم ولی من نابود شدم به حرف ...

حق میدم بهت ...خیانت و اعتیاد بدترین چیزایی هست که مردا اگه گرفتارش بشن زندگی برای زنشون جهنم میشه 

حق میدم بهت ...خیانت و اعتیاد بدترین چیزایی هست که مردا اگه گرفتارش بشن زندگی برای زنشون جهنم میشه

باز اعتیاد میگی بدن خودشه بدرک ولی خیانت خیلی بدتره 

زندگیم فدای پسرام