2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بعد از زایمانم که وزن اضافه کردم همینطوری شدم ...هرروز باید برم حموم ...قبلا ک لاغر بودم اصلا اینطوری نبودم 

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
من بعد از زایمانم که وزن اضافه کردم همینطوری شدم ...هرروز باید برم حموم ...قبلا ک لاغر بودم اصلا این ...

من خودم قبلا خیلی لاغر بودم افسردگی گرفتم

زندگیم فدای پسرام 

من برای خودم وقتی وزنم‌ خیلی رفت بالا و دقت کردم رو تنبلی تخمدانم بیشتر تاثیر گذاشت و هورمونام نامتعادل میشه و‌باعث میشه بدنم‌بو بده با این ک ب قول شما تند تند میرفتم حمام..ولی الان ک مقداری کم کردم و هورمونام متعادل تر شدن اون بوی نامطبوع ب شدت کم شده

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
من خودم قبلا خیلی لاغر بودم افسردگی گرفتم

بخاطر زایمان چاق شدی؟ 

من قبل از زایمان ۵۲ بودم الان ۶۳ 

دوس دارم زیر ۶۰ بشم 

یه مدت ک زیاد میخورم شکمم میاد جلو از خودم بدم میاد

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
من برای خودم وقتی وزنم‌ خیلی رفت بالا و دقت کردم رو تنبلی تخمدانم بیشتر تاثیر گذاشت و هورمونام نامتع ...

من خیلی معذرت میخوام ناحیه خصوصیم هم قبلا اصلاااااا بو نمیداد ولی الان یکم چرا 

زندگیم فدای پسرام 
بخاطر زایمان چاق شدی؟ من قبل از زایمان ۵۲ بودم الان ۶۳ دوس دارم زیر ۶۰ بشم یه مدت ک زیاد میخورم شکمم ...

نه من بعداز زایمانم لاغر شدم افسردگی شدید گرفتم شوهرم یکی دیگرو که دوران وبیرستان عاشقش بود پیدا کرده بود توی اینستا البته زنه پیگیری کرده بود پیدا کرده بودش بعد از اون دیگه نتونستم رژیم بگیرم بشدت بیغیرت شدم دیگه خیلی از مسائل ناراحتم نمیکنه اصلا ی آدم دیگه شدم 

زندگیم فدای پسرام 
من خیلی معذرت میخوام ناحیه خصوصیم هم قبلا اصلاااااا بو نمیداد ولی الان یکم چرا

ب نظرم ممکنه شمام همین باشه مکشلتون..هورموناتون ب هم ریختن و خب ب دنبال اون بدن از خودش بوهای نامطبوعی تولید میکنه .وگرنه ربطی تعداد دفعات حمام‌رفتنتون ندارع..من زمستون یک روز درمیون حموم بودم ولی بوی ب شدت بدی میداد عرقم..اما الان با این ک تابستونه س روز دو روز ی‌بار میرم و این مشکلو‌ ندارم

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی