2777
2789

سیسمونی بچه دوم با مادرشوهره باید تکمیل بخره حتما ماشین شارژی و موتورشارژی هم داشته باشه😁😁😁

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ی دوم بیچارست از وسایل همون اولی باید استفاده کنه 

من که احتمالا چیز زیادی نگیرم 

کریر و تخت و کالسکه و صندلی ماشین دارم 

فقط یه چند تا تیکه لباس و پستونک لازمه و‌حوله 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
سیسمونی بچه دوم با مادرشوهره باید تکمیل بخره حتما ماشین شارژی و موتورشارژی هم داشته باشه😁😁😁

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
بچه ی دوم بیچارست از وسایل همون اولی باید استفاده کنه  من که احتمالا چیز زیادی نگیرم  کر ...

اما من همه چي نو واسش ميخرم مال بچه اولم همه رو بخشيدم 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

البته نه در حد سيسموني چيزايي كه واقعا لازمه

باید لباس بخری مثلا سه دست سایز یک سهتا دو دوتاسه تا سرهمی ۴/۵تا زیر دکمه پتو گرم سرهمی تو کرک اگه فصل سرد دنیا میاد روسری کلاه جوراب تشک تعویض  نتا کهنه نخی برای خشک کردن باسنش بعد شستشو شیشه پستونک ساک لباس حوله نوزادی

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
اما من همه چي نو واسش ميخرم مال بچه اولم همه رو بخشيدم 

من تازه خونه خریدم و شرایط مالیم اصلا جور نیست وگرنه دلم می خواست همین کارو بکنم 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

واقعیتش منم همه چیز مجبور شدم دوباره بخرم چون تمام وسایل سیسمونی رو دخترم انقدر باهاشون بازی کرد خراب شده بودن کالسکه روروئک گهواره برقی که واقعا به دردنخور بود صندلی ماشین و غذا همه رو دوباره خریدم

من تازه خونه خریدم و شرایط مالیم اصلا جور نیست وگرنه دلم می خواست همین کارو بکنم 

خدا رو هزار مرتبه شكر كه خونه خريدين ايشالا دستتون كه بازتر شد واسش جبران مي كنيد الهي سالم بغلش كني