2777
2789
عنوان

خدایا چراااا؟؟؟؟

246 بازدید | 22 پست

از وقتی چشم باز کردم همه خانواده مریضن هر روز یکی نشد ی سال این ۵ یا ۶ سال از این شهر به اون شهر نریم واسه دکتر و عمل و شیمی درمانی و...

خواهرم که ۳۰ سالشه هنوز ازدواج نکرده خواستگارم ندارم تا حالا براش ۲ دور قران ۱۴ هزار یا جواد ائمه ادرکنی ختم سوره مزمل ۱۲۴ هزار صلوات زیارت عاشورا 

خودشم زیارت عاشورا توسل و.. خونده

پس چرا بختش باز نشد چند بار دعا نوشتیم واسش حتی ۴۰ روزم بقره گذاشتبم پخش بشه نذر نمک نذر پارچه هر چیزی پس چرا دریغ از ی خواستگار😭

خودمم به خاطر خواهرم ازدواجم نمیشه...

جواب رد کردم به خاطر خواهرم .. حالا هم که خواستگارام کم شده منم دیگه ندارم برای خودمم دعا کردم پس چرا بازم نشد😭

به خدا دیگه رد دادم چه وضع زندگیه ما داریم اخه ی روز خوش نباید داشته باشیم؟!

انقدر خار شدیم که دختر داییم برگشته تو روم میگه خواهرت که ترشید تو هم مثل اون میترشی دوتا تونم میمونین خونه ... گفتم خدا جوابشو تو میدی خدایا چرا اون الان خوشبخترینه؟!؟چرا عین ما نشد😭چرا دل شکست و جواب نگرفت

خدایااا پس اینهمه دعا چیشد چرا نشد😭😭😭

خدایا پس کو انصافت پس کو عدالتت چرا باید زجر بکشیم..

دعا کنید خواهرم به زودی ازدواج کنه برای خودمم دعا کنید🥺🤍

کاربری دست ۳ نفره

عزیز دلمممممخدا بزرگه مطمئن باش حکمت و مصلحتی وجود داره دورت بگردم

عزیزم چرا مصلحت تو مرضی و بدبختی 😭💔

به خدا دیگه بریدیم چرا تو این خونه عروسی شادی چیزی نیست😭

کاربری دست ۳ نفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من ۳۲سالمه ۳تا خواهرمجرد بزرگتراز خودمم دارم درکت میکنم تازه ۲تا برادر مجردم دارم که۳۰سال رد ک ...

ان شا الله که همتون ازدواج کنین امسال😍

خواهرات و‌خودت سوره احزاب بخونین دوستم‌خوند ۴ تا خواستگار پیدا کرد 

کاربری دست ۳ نفره

ان شا الله که همتون ازدواج کنین امسال😍خواهرات و‌خودت سوره احزاب بخونین دوستم‌خوند ۴ تا خواستگار پید ...

ولی بخاطر خواهرت لگد به بخت خودت نزن خاستگار خوبی امد ازدواج کن دیگه گذشت مثل قدیما نوبتی ازدواج میکردن

چرا برات خواستگار مياد به خاطر خواهرت رد ميكني ؟ اشتباه ميكني . تو ازدواج كن كاري هم به خواهرت نداشت ...

میترسم..

میترسم خواهرم دیگه مثل قبل نشه و فامیلا بیستر حرف بزنن مخصوصا دختر دایی بی عقلم

کاربری دست ۳ نفره

عزیزم چرا مصلحت تو مرضی و بدبختی 😭💔به خدا دیگه بریدیم چرا تو این خونه عروسی شادی چیزی نیست😭

چی بگم والا ناف ما رو با غصه بریدن 

ولی کلا زندگی درد و سختیه 

چه کنیم باید کنار بیایم با مشکلات

حال دلم خیلی بده اگه میتونید یه صلوات برام بفرستید🫠

چی بگم والا ناف ما رو با غصه بریدن ولی کلا زندگی درد و سختیه چه کنیم باید کنار بیایم با مشکلات

ان شا الله تموم غصه هات به حق امام جواد حل بشه

کاربری دست ۳ نفره

میترسم..میترسم خواهرم دیگه مثل قبل نشه و فامیلا بیستر حرف بزنن مخصوصا دختر دایی بی عقلم

دختر خاله منم دقیقا یبار به من گفت تو هم آخرش  مثل خواهرات سنت میره بالاو میمونی هم سن منه ۳بار ازدواج کرده این شوهرشم تازگیا معتادشده.یبار جواب دختردایت بده چقد پرروعه