2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 36 پست
چندوقت ازدواج کردین؟ شوهرت تک پسره؟ ببین از وابستگی زیاده مادر منم هنوز همینه همش میخواد پیشش باشیم

۵ ماهه ازدواج کردم 

نه تک پسر نیست ، متاسفانه پسر بزرگه س

مادر شوهر من آنقدر به شوهر من میچسبه که دوست شوهرم به شوهرم گفته مادرت تو رو به چشم شوهرش میبینه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

حالا خودت بهونه آماده دارینشاغلینگرفتارینهمسرت اضافه وزن پیدا کرده اینو به همسرت بگوهفته ای دوهفته ا ...

شوهرم میگه گناه داره ، اما هم شوهرم هم مادرش می‌دونه که من دوست ندارم بیش از حد بریم 

مامانش آنقدر التماس شوهرم می‌کنه که شوهرم عذاب وجدان میگیرش

بله هر افراط و تفریطی رو مخهمطمئن بودم همینه مگه میشه رابطه اینقدر زیاد و روابط در چارچوب کاملا ق در ...

دو ماه بود ازدواج کرده بودیم 

شوهرم اومد دنبالم( من سر کار بودم) ، ۱ ساعت طول کشید تا بریم خونه ش، شوهرم واسش کار پیش اومد 

شوهرم ماشین رو پارک میکرد که من رفتم داخل، یهو داد زد کجا بودین، چرا دیر اومدین و ...

گفتم فلانی واسش کار پیش اومد، یهو خندید گفت ها خب باشه اشکال نداره

دیگه هر کسی گرفتاری داره کار داره تو زندگیش با شوهرت بگو چند روز درگیرم نمیتونم بیام من آرزومه مادرش ...

خدا وکیلی من آرزومه زنگ نزنه و پیام نده و آنقدر نچسبه

آرزومه بشینه زندگیشو کنه، آرزومه آنقدر با شوهر من در مورد بقیه زنا فامیل حرف نزنه و...

من همون موقع فهمیدم کی از احترام و محبت بدش بیاتحتما یه چی هس که این جور مستاصل شدین

میدونی چیه 

هیچکس بدش نمیاد احترام ببینه، بدش نمیاد غذا آماده بخوره 

خداوکیلی شده تا ۴  صبح بیدار موندم که بتونم خونه زندگیمو تمیز کنم 

مشکل اینه مادر شوهر من چسبیده به شوهرم، دعوت کردناش بهونه س

میرم خونه ش ملت رو مسخره میکنه، حرف زشت میزنم به فامیل

ببین پر از عقده س، شوهرمم میگه هیچی نگو 

خدا وکیلی من آرزومه زنگ نزنه و پیام نده و آنقدر نچسبهآرزومه بشینه زندگیشو کنه، آرزومه آنقدر با شوهر ...

توام حق داری عزیزم 

هرکسی از زندگی خودش بهتر خبر داره

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡