2777
2789
عنوان

مادر شوهر

313 بازدید | 36 پست

۴ شب پیش خونه ما بود، ۲ شب پیش زنگ زد به من که واسه شام بیاین اینجا و من کار داشتم و گفتم نمیتونم بیام و نرفتیم 

شبش پیام داد به شوهرم که بیا مدارک داداشت که جا مونده تو ماشینت رو بده( یعنی پاشو بیا خونه ببینمت) 

شوهرم به من نگفت مامانش پیام داده و گفت عزیزم بریم مدارک رو بدم و به مامانش گفت که شربت درست کن و بیار دم درب( اونم اومد اصرااااار که شام نخوریدین، اگر راست میگین پس کجا بودین و .... که شوهرم قسم خورد گفت شام خوردم)

امروز دوباره پیام داده به شوهرم که امشب بیاین اینجا 

شوهرمم گفت عزیزم مامانم گفته شب واسه شام بیاین، اگر اوکی هستی بریم و گفتم باشه بریم 

اما هزاااار تا کار دارم 

بچه ها من شاغلم، جشن عروسی داریم، یه روز آریشگاهم، یه روز خیاط ، یه روز خرید 

خدا وکیلی نمی‌ریم برم مهمانی 

امشبم باید برم خیاط و الان سر کار هستم 

امروز از خستگی تا ساعت ۱۲ ظهر خواب بودم که شوهرم تعجب کرد 

نمی‌دونم به چه زبونی به مادر شوهرم بگم عزیزم دست از سر من بردار، پسرت هر روز میاد بهت سر میزنه ، دیگه چکار من داری ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا گاهی بری مگه چی میشه.هرشب که نمیری

همیشه میرم 

میگم که دعوتشونم میکنم بیان خونه مون 

مشکل اینه که وقتی بهش میگم کار دارم دیگه بیخیال مون نمیشه

خب چه اصراریه وقتی اون میخواد ما باید بریم؟ اصلا اجازه نمیده خودمون بریم سر بزنیم ، یه روز در میون میگه بیاین اینجا 

شوهر من ۱۰ میلیون وزن اضافه کرده، هر کسی میبینش میگه چرا آنقدر چاق شدی، مادر شوهرم بهش میگه مامان خیلی لاغر شدی بیا غذا بخور 

نروبه کارات برس با آرامش مادر شوهر می خوات از زیر و بم تدارک عروسی خبردار بشهخودش دعوت نیس؟

وااااا چقد زودقضاوت میکنی

اگه همچبن چیزی بودحتما استاترمیگفت برا اینه که میخواد ازتدارک عروسی خبرداربشه

((تورو خدا در خواست ندین ))

بگو این روزها که نمیتونی بری شوهرت تنها بره و بگه که شما هم کار داری . اشکال نداره . اونام پسرشونو ب ...

دقیقا شوهرم دیروز خونه شون بوده

هر روز می‌ره دو ، سه ساعت میمونه و میاد 

مامانش اینو قبول نداره 

بااااااید هفته ای ۳ دفعه هم واسه شام بریم 

وااااا چقد زودقضاوت میکنیاگه همچبن چیزی بودحتما استاترمیگفت برا اینه که میخواد ازتدارک عروسی خبردارب ...

نظر من این بود دلیلی نداره وقتی کسی واضح اینقدر گرفتاره یسره بخوانش

همیشه میرم میگم که دعوتشونم میکنم بیان خونه مون مشکل اینه که وقتی بهش میگم کار دارم دیگه بیخیال مون ...

والاشاغلابیشتردوس دارن که کسی دعوتشون کنه تانخوان برن خودشون غذادرست کنن تا اون تایمواستراحت کنن

نظر من این بود دلیلی نداره وقتی کسی واضح اینقدر گرفتاره یسره بخوانش

والامن هم بیرون هم توسایت خیلی دیدم شاغلا ازخداشونه که همیشه جایی دعوت باشن تا اون تایمواستراحت کنن وازشرغذاپختن راحت باشن