2777
2789

من چهار روزه عروسی کردم تک تنها تو شهر غریبم شوهرم میره مغازه یه زنگ یه پیام نمیزنه ازم خبر بگیره هیچی 

بی مسئولیته به وسیله یه نون برای خونه نخریده هیچ کاری نمیکنه فقط میخوره میریزه تو یه شهر خیلی خیلی کوچیک که مثل روستاست زندگی میکنم از شهر بزرگ اومدم اینجا بخدا خسته شدم خوشبختانه دخترم روز عروسی کاری انجام ندادم یه مشورت خواهرانه میخواستم کمکم کنین چیکار کنم طلاق بگیرم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر راحت به طلاق فکر میکنی.باخودش در مورد همین چیزا حرف زدی؟مگه نمیدونستی قرار کجا زندکی کنی!

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

۴ روز زمان زیادی نیست واسه تصمیم به جدایی. باهاش حرف بزن خواسته هاتو بگو

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

چقدر راحت به طلاق فکر میکنی.باخودش در مورد همین چیزا حرف زدی؟مگه نمیدونستی قرار کجا زندکی کنی!

میدونستم اما الان واقعا نمیتونم بخدا خستم 

با خودش میام آروم حرف میزنم دعوا راه میندازه 

اصلا فک کردی تو مشکلات اول باید حرف زد بعد راههای دیگه بعد اگه واقعا نشد طلاق؟ تو چرا پریدی تو مرحله اخر یهویی؟ 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

وا. مگه بقیه چطور زندگی میکنن. داداش من ی پر کاه بر نمیداره زن داداشم با بچه خرید میکنه. نون می گیره. ی شهر دیگه هم هستن. داداشم تا شب سر کاره. میاد اخلاقش تعریفی نداره. بستگی به بازار داره. به خاطر این چیزا طلاق بگیری چرا ازدواج کردی. زندگی مگه چطوریه. همینه دیگه

عزیزم یه سر به دادگاه خانواده بزن،ببین مردم با چه مشکلاتی دست و پنجه نرم میکنن،اونموقع میگی خدایا من چقدر خوشبختم ،دیگه امثر مردا همینن،فک کردی همه زندگیا گل و بلبل؟؟؟

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
۴ روز زمان زیادی نیست واسه تصمیم به جدایی. باهاش حرف بزن خواسته هاتو بگو

زمان زیادی نیس اما الان دخترم راحتره کارم میرم باهاش حرف میزنم دعوا راه میندازه میرم اتاق نه منت کشی نه چیزی جاشو عوض میکنه میخوابه

زمان زیادی نیس اما الان دخترم راحتره کارم میرم باهاش حرف میزنم دعوا راه میندازه میرم اتاق نه منت کشی ...

ولی باید نامزدی میشناختیش اگه اخلاقاش خوب نبود چرا اون موقع جدا نشدی و گذاشتی عروسی کنید، یدونه ویژگی مثبتم نداره؟