2777
2789
یوگا و مدیتیشن حالتو خوب میکنه

گلم خیلی تو خونمون انرژی منفی واقعا اصلا زندگی نمیکنن طرز فکر کلا داغونن داغون.من بدم میاد 

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
میشه فکر میکنه راجبشتو ازش سر تریحس میکنم شغل اقای ج اداری ایناس درسته اگه اشتبا نکنم ؟

@diyana6me مرسی عزیزم،یعنی به من پیشنهاد ازدواج میده؟من باهاش ازدواج میکنم یا نه؟اداری نیست یعنی دولتی نیست 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

@diyana6me مرسی عزیزم،یعنی به من پیشنهاد ازدواج میده؟من باهاش ازدواج میکنم یا نه؟اداری نیست یعنی دو ...

میده ولی مونده سر تصمیم خودت

برای رسیدن به حاجتم یدونه صلوات بفرستید...🤍
لطفا جوابمو‌میش بدی بعد بری

سوالت؟

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛

خوبه ولی ممکنه ادم دم دمی باشه

عزیزم من عید غدیر مراسم خواستگاریم هست پدرم کلا خیلی راضی نیست فعلا ازدواج کنم راضی میشه؟حس می‌کنی کی نامزد کنیم ؟

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

گلم خیلی تو خونمون انرژی منفی واقعا اصلا زندگی نمیکنن طرز فکر کلا داغونن داغون.من بدم میاد

روحیات تو خیلی روشن تر از اطرافیانته ازشون حس بد میگیری از حرفاشون

سعی کن کنار بیای و زیاد اهمیت ندی 

عزیزم من عید غدیر مراسم خواستگاریم هست پدرم کلا خیلی راضی نیست فعلا ازدواج کنم راضی میشه؟حس می‌کنی ک ...

راضی میشه پدرت ولی بازم دودل میمونه

باشه ممنون🥺☹️

از حسش مطمئن نیستی همین جوری عشقی دوسش داری 

بنظرم بیشتربا خودت دربارش فکر کن عاقلانه بعد به اینکه میخوای باز این راهو ادامه بدی یا ن فکر کن 

فقط بخاطر شما چنتا از امتحانم گذشتم دعام کنیدددااا

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛