2777
2789
عنوان

اخه این حرفه تو میزنی زن ۶۰ساله؟؟!!

409 بازدید | 32 پست

چنروز پیش ب مادرشوهرم گفتم باردارم حالا امروز زنگ زده میگه من گفتم شاید محمد عقیم باشه😐😐

چ ربطی دارههههههه

گفتم خداکنه بچم کپی باباش بشه وگرنه همین یه نفر پشتم حرف میزنه

ما چن ماه بعدعروسی بچه دارشدیم خیلیم طول نکشیده

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

چطوری روش شده؟؟ 

به همسرت نمی‌خواهی بگی؟! 

ایشون فقط به شما توهین نکرده به انتخاب همسرت هم توهین کرده

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂واییی مادرشوهرت خیلی خوبه🤣🤣

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/

اوخ 

چ حرف نسنجیده ای 

خدا عقلشون بده

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

روانی هسااا باور کن

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

چطوری روش شده؟؟ به همسرت نمی‌خواهی بگی؟! ایشون فقط به شما توهین نکرده به انتخاب همسرت هم توهین کرده

بخدا هنگم مامانم پیشم بود روم نشد بگم تف سربالاس

اولا مبارکه

دوما عین حرف ایشونو به اقا محمد بگو 

و بپرس محمد جان مگه شما مشکلی داشته ای که مادرت اینجوری فکر میکنن

یعنی اصلا نذار سناریو سمت این بره که خدای نکرده شما خطا کرده ای 

بلکه کوتاه نیا و بگو حتما یه چیزی هست که به من نگفتید وگرنه چرا مادرت فکر میکنه شما عقیم هستی

این مسئله رو اینجا حل نکنی بعدا دامنه اش زیاد میشه

بذار همین اول مادرهمسرت متوجه بشه هر حرف یاوه ای نزنه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
اولا مبارکهدوما عین حرف ایشونو به اقا محمد بگو و بپرس محمد جان مگه شما مشکلی داشته ای که مادرت اینجو ...

میگفت یکی از فامیلامون گفته هرکی واکسن کرونا رو بزنه عقیم میشه😐شوهر منم ب واسطه شغلش زده واس اون میگفت