2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحالتون .نونی چی مبخورید؟

خیلی غذاهای نونی هست

یعنی اصلا تا حالا نخوردین فقط برنج میخورین؟

عجیبه

کتلت 

انواع کوکو 

کباب تابه ای

سیب زمینی و چرخ کرده یا لوبیا سبز

سیب زمینی و مرغ 

اونقدری هست که نگووووو 

یا مثلا ساندویچ همبرگر یا فلافل میخوریم 

پیتزا 

چخبره همش برنج😐

خیلی غذاهای نونی هستیعنی اصلا تا حالا نخوردین فقط برنج میخورین؟عجیبهکتلت انواع کوکو کباب تابه ایسیب ...

اینایی که گفتی شوهرم دوست نداره😑😑حالا من نونی دوست دارم .ولی به خاطر اون همش برنج و خورشته .ماهی ی بار دیزی یا ی بار هم ماکارونی. بقیه اش برنجه

جیش تو این زندگی😒
و اینکه من شوهرم نهار خونه نیس یه وعده عذا درست میکنم ولی به اندازه ۳ نفر که فردا واسه نهارم بخورم ر ...

اخ نگو اش رشته.😋😋.من شوهرم نباشه نون پنیر میخورم ولیا برنج مونده هارو.برنج مونده دوست نداره😕

جیش تو این زندگی😒

نه تو هفته نهایتش چهار روز میخوریم

من و شوهرم ورزشکاریم معمولا کلم بروکلی و قارچ و سینه مرغ و ...اینا درست میکنم 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡