2777
2789
عنوان

به نظرتون پولشو واریز کنم ؟

173 بازدید | 15 پست

بچه ها منو دوستم هر بار میریم بیرون همش من خرج میکنم نگید دروغ میگید چندبار ناهار کافه مهمونش کردم سری پیش اون حساب کرد باید بهش برگردونم؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوچ

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
نه دیگه مگه اون زمانی که تو پرداخت میکردی سهم خودشو میداد البته کاش مشخص میکردین که هر بار میرین بیر ...

میدونی اولش من خودم دوستدارم وقتی بیرون میریم دنگی باشه چه واسه من چه واسه اون درسته پول داریم ولی خب آدم برنامه داره برای پول هاش مهمون کردن یکی دوبار نه هرسری من هرسری کلی واسش خرج کردم ولی خب مثلا من سه بار خرج میکردم اون بار چهارم خرج میکرد بیشتر من بودم از اولم گفتم بیا واریز کنیم قبول نکرد یجورایی رفت تو پاچه ی من این ماهم حقوقم خیلی کمه نیومده رفت همش ته حسابم هیچی نموند ماه پیش خیلی خرجم شد

میدونی اولش من خودم دوستدارم وقتی بیرون میریم دنگی باشه چه واسه من چه واسه اون درسته پول داریم ولی خ ...

پس پرداخت نکن این سری اگه چیزی گفت که نمیگه واسش صورت حساب ۳دوره قبل رو بفرست

درستش اینه که هر کی سهم خودشو بده مگه رو گنج نشستین که باید هزینه کل رو شما پرداخت کنی وای به حال دوست پسر دوستت با تو این طوری برخورد میکنه ببین جیب پارتنرشو سوراخ میکنه احتمالا

پس پرداخت نکن این سری اگه چیزی گفت که نمیگه واسش صورت حساب ۳دوره قبل رو بفرستدرستش اینه که هر کی سهم ...

خیلی اذیت میشم حتی تعارف هم نمیزنه 🤦🏻‍♀️دیگه باهاش جایی نمیرم 

خیلی اذیت میشم حتی تعارف هم نمیزنه 🤦🏻‍♀️دیگه باهاش جایی نمیرم

مشخصه دیگه  چه مدل ادمیه ،فقط دوست داره این و اون واسش خرج کنن ،دیگه باهاش بیرون نرو ولی بهش بفهمون که رفتارش زشته با شخص دیگه ای اینطوری رفتار نکنه همه که مثل شما خانوم نیستن بزارن پای رفاقت یک بار بیشعوریش رو تو روش میزنه ،دیگه باهاش نرو بیرون ولی طوری که بفهمه به خاطر اخلاق مزخرفشه که باهاش بیرون نمیری