2777
2789

نامزدم آدم خوبیه

دوستم داره منم خیلی دوسش دارم دنبال کسی و چیزی نیست.

یه بار دعوا مون شد دوست بودیم گفت اصلا میرم دختر عموم میگیرم یه دختر خوبیه

بعد حالا بعدش،گفت از لج تو گفتم ضمن اینکه با عمو هاش خیلی رابطه بدی داره خیلییییی زیاد

ولی مدام دارم خودم با اون دختر مقایسه میکنم خسته شدم بخدا

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کن تو قبلا خواستگاری داشتی و حالا همسرت مدام خودش رو با اون خاستگار تو مقایسه می‌کنه🥴بنظرت معقولانس؟ اگه اون خاستگار در نظر شما خوب بود که با اون ازدواج میکردی 😌پس مهم نظر و دیدگاه شما و همسرتون به همدیگه هستش ❣️اگه اون دختره در نظر همسرت  اوکی بود خوب اونو می‌گرفت ..پس الکی به خودت استرس نده پوستت خراب نشه خوشگلم 

فک کن تو قبلا خواستگاری داشتی و حالا همسرت مدام خودش رو با اون خاستگار تو مقایسه می‌کنه🥴بنظرت معقول ...

مرسی دورت بگردم 

ولی حس میکنم بهش فکر کرده که گفته

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕