2777
2789
عنوان

خواستگار

398 بازدید | 24 پست

با کسی که ۱۴سال بزرگ‌تر ازمنهواستاددانشگاه هس و دوبارم ازدواج ناموفق داشته بااین شروط که همه حقارو به من میده یه خونه وماشینم به اسمم میکنه ازدواج کنم؟ خودم ۲۷سالمه شاغلم ماهی بیستو وخورده حقوقمه منتها من لیسانسم اون دکتر

ادم درست دو بار طلاق نمیگیره این خودش باگ هست 

📍ساکن سئول 🇰🇷 دانشجوی دکتری روانشناسی🎓 عاشق کیدراما؛ خواستید بهتون معرفی میکنم 🎬 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدتو از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول ببین چرا ۲ بار طلاق گرفته

من خودم نه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

ادم درست دو بار طلاق نمیگیره این خودش باگ هست

دقیقا

۲ بار طلاق چیز کمی نیست

مخصوصا برا مردا

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

لنگه چی هستی؟ بنظرت مردی که خوب باشه دونفر ترکش میکنه؟ اونم زن ها که تا لحظه آخر واسه حفظ زندگیشون میجنگن!

دکتر و لیسانس چه تاثیری توی شخصیت و‌زندگی آدما داره!؟ تنها نقطه تفاوت شما همین دکتر و لیسانسه!؟

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
نداره اولی خیانت دومی به اجبار خواهراش

دومی رو خیلی راحت طلاق داده

اگه شمارو هم به اجبار ایندفعه شخص دیگه طلاق داد چی

نه ولی اینکه همه حق وحقوقو بهم میده وخونه ماشین به اسمم میکنه وسوسم میکنه

خیلی ببخشید اینو میگم‌اما این دیگه ازدواج نیست خودتو داری به پول میفروشی 

4 اسفند ۴۰۴🖤🕊بالابلند بابا گیسو کمند بابا🖤کمد شماره ۸۳ برای همیشه بایگانی شد 🖤

لنگه چی هستی؟ بنظرت مردی که خوب باشه دونفر ترکش میکنه؟ اونم زن ها که تا لحظه آخر واسه حفظ زندگیشون م ...

خیلی محدودیت دارم خونمون گفتم باهاش ازدواج کنم بتونم پیشرفت کنم فوقش بد بود جدا میشم میرم خارج همه حق وحقوقاروهم دارم ولی باز میگم ولش کن شاید یه کیس مجرد خوب بیاد سنمم کم نیس نگرانم