2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 24 پست
نه ولی اینکه همه حق وحقوقو بهم میده وخونه ماشین به اسمم میکنه وسوسم میکنه

درکت میکنم عزیزم ولی مراقب باش

ایشون تنها معیار مثبتی که دارن اینه که چیزی به اسم شما میکنن که بجاش چند تا عیب بزرگ داره که خودشم اینو میدونه و با این کار میخواد عیب هارو بپوشونه. 

اختلاف سنتون بیش از حد بالاس

و اینکه مشخصه خانوادش خیلی راحت تو زندگیش دخالت میکنن

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کدوم یکی ؟ سر چییی

خب اول رفته بودخواستگاری اولی اولی جواب رد داد رفت دومی جواب مثبت داد بله برون گرفتیم که سروکله اولی پیدا شد گفت جوابم مثبته داداشم نامزدیشو با دومی بهم زد رفت سراغ اولی رفت دوباره خواستگاری ولی پشیمون شد بااینم بهم زد خواست بره دومی که دومی ازدواج کردالانم در حال انتقام گرفتن از اولی

۲تا طلاق؟؟؟؟

آقای دکتر احیانا احساس نمیکنن مشکل از ایشونه؟؟؟

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️ 🙏لطفا درخواست ندین🙏

نداره اولی خیانت دومی به اجبار خواهراش

اینی که به اجبار خواهرش بوده یعنی هیچ پخی نی

اعتماد به نفسمو تحت هر شرایطی حفظ می کنم...بینی مو تابستون عمل می کنم... زبانم رو تابستون فول می کنم. برا مهاجرت تحصیلی اقدام می کنم و سپتامبر2024 میرم دانشگاه(چین)

تاپیک هات رو خوندم مواظب باش خدای نکرده از چاله درنیای بیفتی تو چاه . منم یه جورایی شرایطم شبیه توئه من خانواده سخت گیری ندارم ولی خب یه چیزائی هست بابتش خیلی ناراحت شدم و دلم شکسته به خدا زیاد خواستگار رد کردم نخواستم رو هوا بدون علاقه صرفا به خاطر رفتن ار این خونه ازدواج کنم. خیلی دقت کن