2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 60 پست
اختلاف فرهنگی رو از اول متوجه نبودیم....؟

نه اصلا چون هم شهری بودیم فامیل دورم بودیم بعد تقریبا ۴ ماه مشخص شد خیلی سعی کردم جمعش کنم و جدی نگیرم ولی از یجایی به بعد شدید شد چون نامزدم کلا ادم لجباز و کینه ایه نمیتونه با یسری چیزا کنار بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخته خیلی چهارماه عذاب کشیدم تو ۲۴ سالگی قرص قلب میخورم انگیره هیچیو ندارم همش اشک و گریست شما ...

بله عزیزم منم ۲۱سالمه طلاق گرفتم باز ازدواج کردم زیر نظر دکتر اعصاب وروان هستم ولی درنهایت این تنور خنک میشه اگ طلاق خاستی بگیری اوایل سخته بعدش زندگیت نرمال میشه

حوصله دارید انتقام می گیرید همین که مثل قبل نمی بینید کافیه
بله عزیزم منم ۲۱سالمه طلاق گرفتم باز ازدواج کردم زیر نظر دکتر اعصاب وروان هستم ولی درنهایت این تنور ...

میشه بپرسم چجوری ازدواج کردین بعد چند وقت؟ تو عقد جدا شدین؟

من تا میام اروم شم دوباره زنگ میزنه حرفای قبلو تکرار میکنه باز بهم میریزم همه چی از اول انگار شروع میشه باز

من میخوام بمونم اون میگه نمیشه تا کی باید استرس داشته باشیم خانواده ها جمع شن یه مشکلی پیش بیاد الان ...

نمیشه که شما رو به همین راحتی مطلقه کنه مهریه هم نده.

انصافشو شکر

کاربری دست دو نفر است

میگه خب باکره ای اتفاقی نیوفتاده بعدم ندارم بدم باید ببخشی

باکره هم باشی نصف مهریه حقته. اتفاقی که افتاده مخصوصا اگه شهر کوچیک باشید همه می دونن شما یک بار ازدواج کردید. شانس ازدواج برا خانم با پسر مجرد میاد پایین. ولی اون اقا میتونه بره دوباره با دختر مجرد حتی ۱۰ سال از خودش کوچکتر ازدواج کنه.

اگه نداره پس چرا خودشو خانواده اش کوتاه نمیان.

این مواردی که گفتی واقعا برای طلاق به نطرم موارد بزدگی نیست. قرار نیست خانواده ها از همه رفتارهای هم خوششون بیاد. به نطرم پدر یا مادرش از شما خوشش نمیاد و زیر گوشش می خونن

کاربری دست دو نفر است

توروخدا دعا کنید چهار ماهه درگیریم دیروز فقط اشک ریختم با حرفاش خودشم مثل من داغونه میگه مثل تو نمیت ...

انشاالله هرچی خیره براتون پیش بیاد

الحمدالله کما هو اهله....یه صلوات می فرستین برام؟ به نیت بچه دارشدنم ان شاالله خدا ب ماهم بچه سالم وصالح بده .مرسی ازتون

میشه بپرسم چجوری ازدواج کردین بعد چند وقت؟ تو عقد جدا شدین؟من تا میام اروم شم دوباره زنگ میزنه حرفای ...

ببین ما دختر عمو پسرعمو بودیم می شناختیم هم دیگرو نه نامزدی بودیم که از هم جداشدیم حتی عقد هم نه. واسه منم عکس وفیلم ها وخبرش می رسه از هر طرف ولی دیگ با قرص ودارو حل شده باید خودت هم قوی باشی بتونی ترکش کنی من خداروشکر حالم خوبه اگه به قبل بود که فکر مردن و اینا ب سرم می زد.دیگه ازدواج کردم الان خودم رو سرگرم می کنم

حوصله دارید انتقام می گیرید همین که مثل قبل نمی بینید کافیه
باکره هم باشی نصف مهریه حقته. اتفاقی که افتاده مخصوصا اگه شهر کوچیک باشید همه می دونن شما یک بار ازد ...

تاپیکامو میشه لطف کنید بخونید همه مشکلاتمونو گفتم

ولی من با تمام این مسائل میخواستم زندگی کنم اون خیلی لجباز و کینه ایه من مهریمو خیلی وقته اجرا گذاشتم اون گفت نمیخوامت فحش داد منم مجبور شدم اجرا بزارم الان میگه تو اگه دنبال زندگی بودی مهرتو اجرا نمیزاشتی حالا بیا ببخش طلاقت بدم من حتی اگه تو زندان بمونمم بهت چیزی نمیدم