2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 60 پست
چ فرهنگی؟مثلا شما چه رسم و رسوماتی دارین ک اونا ندارن یا مخالفش هستن و چ رفتار و عقایدی ک غیر قابل پ ...

مثلا ما سنتی هستیم اونا کلاسیک مثلا ما خیلی زود باهم راحت میشیم اونا نه مثلا ما تو مهمونیامون بچه ها همه هستن اونا میگن صدای بچه نباید باشه یا خیلی رسمی برخورد میکنن باهم ما اینجوری نیستیم عموم گفته بود بهش من سه ماهه هی میپرسم از داداشم عروسی کیه میگه معلوم نیست نامزدم میگه اصلا به عموت چه ربطی داره مثلا یبار مامانم به مامانش به شوخی گفته بود اگه دامادم بخواد بره جنگ من نمیزارم که مادره ناراحت شده بود که مگه اختیارش دست شماست که نزاری 

البته مشکلات دیگه رو تو تاپیکام گفتما

من میخوام بمونم اون میگه نمیشه تا کی باید استرس داشته باشیم خانواده ها جمع شن یه مشکلی پیش بیاد الان ...

آهان پس خودتون خوشتون نمیاد والا شوهرمنم از خانواده من خوشش نمیادمنم از خانواده اون ولی ناچارا هم و می بینیم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

انشاالله حل بشه

توروخدا دعا کنید چهار ماهه درگیریم دیروز فقط اشک ریختم با حرفاش خودشم مثل من داغونه میگه مثل تو نمیتونم دیگه پیدا کنم ولی چاره ای جز طلاق نداریم

آهان پس خودتون خوشتون نمیاد والا شوهرمنم از خانواده من خوشش نمیادمنم از خانواده اون ولی ناچارا هم و ...

خونواده اونم خیلی به من بی احترامی کردن ولی من حاضر بودم بخاطر نامزدم بمونم و بسازم تا کم کم یاد بگیریم اخلاقای همو ولی اون نمیخواد میگه الان جدا شیم یروز گریه های تو تموم میشه ولی بریم زیر یه سقف تا ابد باید گریه کنی 

خانما خواهش میکنم یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم خیلی ضروریه😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
خانواده ها رو با هم دعوت نکن من دوست صمیمیم اهل دعوت کردن هست همیشه خونش مهمونیه ولی تا الان که ۱۰ س ...

منم راضیم به اینکار اون میگه نمیشه که خب خونواده ها حق دارن جایی باشن که با خانواده طرف مقابل برن بیان نمیشه دائما دور نگهشون داشت از هم

میدونی انگار دوستم داره ولی از دوست داشتن من چیزهای مهمتری براش هست تو زندگی با اینکه خودشم داره اذیت میشه تو این اوضاع ولی خب میگه الان که عقدیم جدا شیم بهتر از بعده

خانواده منم با خانواده همسرم اختلاف فرهنگی خیلی شدید دارن

خیلی شدید درحدی که انگار از دوتا سیاره متفاوت هستن. ولی چیزی که زندگیمونو پایدار نگه داشت این بود که همسرم به فرهنگ ما نزدیکه، و از ۱۸ سالگی جدا از خانواده زندگی کرده

از نظر مالی و عاطفی و احساسی کاملا ازشون مستقله و همچنین شهر دیگه هستیم و رفت و آمد بسیار حداقلی داریم. خانواده‌هامونم در حد شاید سالی دوسالی یک بار همو ببینن. 

اگر مدل ما هم اینطوری بود که زیاد ببینیم و با فامیل رفت و آمد کنیم قطعا به مشکل میخوردیم

اختلاف سطح فرهنگی وحشتناکه. 

خونواده اونم خیلی به من بی احترامی کردن ولی من حاضر بودم بخاطر نامزدم بمونم و بسازم تا کم کم یاد بگی ...

ای بابا کاش سر خانوادش باهاش دعوا نمی کردی هرچی می گفتن همون جا جوابشون و میدادی 

خانواده منم با خانواده همسرم اختلاف فرهنگی خیلی شدید دارنخیلی شدید درحدی که انگار از دوتا سیاره متفا ...

دقیقا ولی من نامزدم دقیقا مثل خانوادشه فرهنگش من میتونم کنار بیام چون کلا راحت خودمو وفق میدم با شرایط ولی اون حاضر نیست کنار بیاد و به شدت هم لجبازه و متاسفانه ما هر دو تو یه شهریم و مدام با خونواده ها در ارتباط

میدونم حرفم تلخهولی واقعا جدایی به نفعته

اره همه میگن ولی خیلی دردناکه بخاطر همچین مسئله ای جدا شی از کسیکه دوسش داری به قول خودش به مامانش میگفت من دیگه بهتر از این نمیتونم زن پیدا کنم منم شاید دیگه نتونم مرد ایده المو پیدا کنم ولی تمام اصرارش رو اینه که تو عقد تموم شه بهتره

ای بابا کاش سر خانوادش باهاش دعوا نمی کردی هرچی می گفتن همون جا جوابشون و میدادی

واقعا شورشو دراورده بودن بار اولشون نبود خودشم پشتمو خالی کرده بود تو روم یه حرف میزد پشت سرم یچیز دیگه واقعا کاسه صبرم لبریز شده بود

کاملا درست میگه

ببین همسر من اصلا دلش نمیخواست من فامیلاش رو ببینم و خودشم قطع ارتباط بود و هنوزم هست

اولین بار که دیدمشون (که شد آخرین بار) از مدل زندگیشون سطح فرهنگشون، لباس پوشیدنشون، اصلا از زندگیشون دهنم باز موند… با خودم گفتم شوهر من انگار اصلا ازین حانواده نیست

حالا فکر کن باهاشون در ارتباط بود و مدام هم باید من اینا رو میدیدم. ۱۰۰٪ کارم به جدایی میکشید چون من تو اون محیط خفه میشم

بزرگ‌ترین لطفی که همسرم به خودش کرده تو سن کم، این بوده جدا شده ازون محیط 

کاملا درست میگهببین همسر من اصلا دلش نمیخواست من فامیلاش رو ببینم و خودشم قطع ارتباط بود و هنوزم هست ...

ما اختلافمون اینجوری بود که مثلا یسری رفتارا برا ما عادیه برا اونا خیلی زشت یا برعکس یسری چیزا برا اونا عادیه برای ما زشت اونا خیلی رسمین خیلی زیاد با همه فامیلا ولی ما خیلی راحت و سنتی هستیم باهم مثلا اونا باید مهمونیاشون طبق دعوت باشه ولی ما شده زنگ بزنیم بگیم همینجوری میایم خونتون دوساعت بشینیم و متاسفانه برعکس شما من همسرم دهن بین مادرش هم هست و همه چیزو به مادرش میگه