2777
2789

سلام

الان من فقط میدونم به مصاحبه دعوت شدم

ولی محل خدمتو حتی نمیدونم

یا انگاری فردا باید ثبت نام کنم

یا میگن فرم میدن ۷۲ساعت وقته پر کنیم اونو کی میدن؟مبشه یکم راجع به فرهنگیانو نحوه ثبت نامشو اینا توضیح بدین؟

یا به نظرتون معلم ابتدایی خوبه؟من رشتم ریاضیه فکدم به سمت کامپیوتر یا حسابداری اینا بود 

ممنون میشم راهنماییم کنین

توی تلگرام سرچ کن فرهنگ یار کنکور فرهنگیان کانالایی هست که میگن توضیحات کامل روبنظر من اگر با روحیات ...

یعنی کامپیوتر بهتره به نظرتون

من معلم ریاضی دوست داشتم ولی منطقمون فقط ابتدایی میخواست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی کامپیوتر بهتره به نظرتونمن معلم ریاضی دوست داشتم ولی منطقمون فقط ابتدایی میخواست

بستگی به شرایطت داره 

کامپیوتر بازار کار نداره توی ایران به اون صورت اگر قصد مهاجرت داری باز یه چیزی 

ولی معلمی حقوق معقول واسه یه دختر و آینده کاری تامین داره از طرفی محدودیت های خودشو داره

من اگر بودم معلمی رو انتخاب میکردم چون شرایط و هزینه مهاجرت رو ندارم

بستگی به شرایطت داره کامپیوتر بازار کار نداره توی ایران به اون صورت اگر قصد مهاجرت داری باز یه چیزی ...

دقیقا ممنون بابت راهنماییتون

احتمال بورسیه شدنم خیلی کمه نه یعنی شانسیه

دقیقا ممنون بابت راهنماییتوناحتمال بورسیه شدنم خیلی کمه نه یعنی شانسیه

بورسیه واسه مهاجرت؟

بعید میدونم من اطلاعات کافی ندارم 

فقط میدونم دانشگاه های تاپ مثل شریف و امیر کبیر زیاد مهاجرت میکنن که اونم باز شرایط خاص خودشو داره و آزادسازی مدرک خودش کلی هزینه داره..تازه واسه دکتری یا ارشد مهاجرت میگیرن 

اگر روحیاتتون به معلمی میخوره و با محدودیت ها و شرایطش اوکی هستید،بنظرم فرصت رو از دست ندین 

بورسیه واسه مهاجرت؟بعید میدونم من اطلاعات کافی ندارم فقط میدونم دانشگاه های تاپ مثل شریف و امیر کبیر ...

آهاا یعنی بورسیه شدنم هزینه زیاد داره؟نمیدونم واقعا اخه بدیش اینه که قبل اینکه نتیجه کنکورت بیاد باید انتخاب کنی که فرهنگیان میری یا نه شاید یکی رتبه خوبی اورد

اوه واسه ارشد و دکتری ، یعنی واسه ورودی جدید نمیشه؟خب البتهداحتمالش خیلی پایینه دردسر خودشم داره دوریو تنهاییو ...

من خودم کلا معلمی دوست داشتم اصلا به خاطره معلمی اومدم رشته ریاصی دوست داشتم معلم ریاضی بشم ولی منطقمون فقط ابتدایی داشت منم همیتجوری زدم دیدم دعوت شدم

مثلا خوبیه معلم ریاصی اینه که میتونی کلاس جداگانم بذاری یا هر روزو مدرسه نیستی ولی ابتدایی اینطوری نیست 

منم تک فرزندم هی مامان بابام میخوان مثلا یه چیزی برم که درآمدم بالا باشه اینطوری باشه اونطوری باشه بزور راضیشون کردم معلم ریاضی الان ابتدایی نمیدونم

بعضیام میگن میشه از ابتدایی آزمون داد یا نمیدونم چی تا مقطع بالا تر بری

آهاا یعنی بورسیه شدنم هزینه زیاد داره؟نمیدونم واقعا اخه بدیش اینه که قبل اینکه نتیجه کنکورت بیاد بای ...

متوجه منظورت نمیشم ولی اینو میدونم که بورسیه شدن واسه رتبه های دورقمی هست و هزینه هم تحت هر شرایطی داره و بالاست قطعا...

درمورد نتیجه کنکور هم میگن به اونایی که فرهنگیان شرکت کردن بعد از کنکور تیر یه فرصتی میدن که اگر نخواستن فرهنگیان برن انصراف بدن و با کنکور تیر شون انتخاب رشته کنن،خبر دقیق ترش توی کانالای کنکوری هست 

از ابتدایی میشه دبیری هم آورد ولی باید ازمون استخدامی بدی فکرکنم بعد اینکه لیسانس گرفتی 

متوجه منظورت نمیشم ولی اینو میدونم که بورسیه شدن واسه رتبه های دورقمی هست و هزینه هم تحت هر شرایطی د ...

اوو دو رقمیی پس ممکن شدنش سخته

اره متاسفانه قبل اینکه بدونم تو کنکور تخصصیم چی قبول شدم باید واسه فرهنگیان تصمیم بگیرم

آهاا اینجوری باز خوبه

بعد میگن فرم هم داره بایدپر کنیم آمورش پرورش بدیم یعنی قبل ثبت نام، یعنی همین الان باید از گوگل دانلود کنم پرینت بگیرم پر کنم بعد خودم ببرم آموزش پرورش بدم

اوو دو رقمیی پس ممکن شدنش سختهاره متاسفانه قبل اینکه بدونم تو کنکور تخصصیم چی قبول شدم باید واسه فره ...

ازه دیگ کلی کار باید انجام بدی واسه مصاحبه حتما پیگیری کن 

کانالای کنکوری رو چک کن توی تلگرام👇

کنکور فرهنگیان 

فرهنگ یار 

همکلاسی