2777
2789
عنوان

لطفا بیاین

92 بازدید | 17 پست

شوهرم ۲۲سالشه و مثلا وقتی باهاش حرف میزنم میگم تو زندگی باید انسانیت رعایت کنیم ینی ب دیگران اسبب نزنیم و اونا هم در نظر بگیریم (چون چندتا کار بی فرهنگی ازش دیدم)میگه من فقط خودم مهمم اینجوری (لجباز و خودرای) که هستم هیچکسی کاری به کارم نداره نصیحتم نکن من تا اخر عمر نمیخوام نصیحت هیچکسو گوش بدم 

البته که کلی از حرفامو گوش داده و اخلاقیاتش رشد کرده و از خانواده خودش کلی بهم گفتن بعد ازدواج ما تغییرات زیادی ازش دیدیم ولی هربار میگه تلاش نکن رو من اثر نداره ناامیدم میکنه

دوتا چیزو خیلی تلاش کردم نتونستم بهتر کنم بعد ازدواجمون نمازشو کنار گذاشته و خیلی هم با بزرگترا بد حرف میزنه حتی با سالمندا . کلا انگار میخواسته با ازدواج از قید خانواده و زورشون رها بشه 

میشه خواهرانه بهم بگین چجوری رو چنین فردی اثر بزارم؟ انقد مهربونی و صبوری کردم هی حس میکنم جوونیم داره میره که یه بچه بزرگ کنم که بچه خودم نیس و نمیدونم این ارتباط باعث رشد من میشه یا منو پایین میکشه بااینکه تو خونه ابن ادم من محجبه تر و بااخلاق تر شدم

حالا کی گفته راه و رفتار تو درسته که انقدر حس خانوم معلما بهت دست داده عزیزم؟تو ازدواج نکردی شوهرتو بزرگ کنی ازدواج کردی شریک زندگیش باشی.زیادم بهش امر و نهی و نصیحت نکن که براش مثل مامانا بشی.شوهرت ۲۲سالشه خودت چندسالته؟

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

زود به زود نصیحتش نکن که خسته بشه

با حرف زدن سعی نکن چیزی یادش بدی خودت عمل کن تا یاد بگیره

مثلا برای بزرگترا گل یا هدیه ببر و مهمونشون کن و جلوی چشمش زیاد احترام بذار اثر داره فقط صبور باش

عزیزم شما نمیتونی اون آدمو عوض کنی نه فقط همسرت بلکه هر کس دیگه ای رو 

به نظرم دیگه نصیحتش نکن چون روز به روز بخاطر لجبازیش بدتر میشه 

بهش بگو من زنتم داریم با هم زندگی میکنیم اگه من کار زشتی انجام بدم حتما توهم خجالت میکشی و اگر تو با دیگران بد تا کنی من هم از کنارت بودن بخاطر رفتارت خجالت میکشم

حالا کی گفته راه و رفتار تو درسته که انقدر حس خانوم معلما بهت دست داده عزیزم؟تو ازدواج نکردی شوهرتو ...

راه من هم پر از ایراده

ولی راه اشتباه رو هرکی ببینه متوجه میشه مثلا ساعت ۱شب میگه بریم بیرون ضبطشو تا ته زیاد میکنه میگم ملاحظه مردم رو بکن خوابن بعد میگه نه اینجوری حال نمیده که کم باشه 

شما از همسرتون یسال بزرگترین؟؟مشکلی پیش نیومده واستون بخاطر اختلاف سنی؟

اره بزرگترم

نه فقط یبار فامیل دورش مسخره م کردن که مهم نبود برام

بیشتر سر درک و فهم مشکل داریم که به سن هم مربوطه

قشنگ ۴ ۵سال در بعضی موارد اختلاف داریم

گاهی هم اون بیشتر درک میکنه و داره کم کم زندگی متاهلی براش جا میفته ولی بیشتر موارد فکری رو من هندل میکنم و این بهم فشار میاره 

اره بزرگترمنه فقط یبار فامیل دورش مسخره م کردن که مهم نبود برامبیشتر سر درک و فهم مشکل داریم که به س ...

همین میخواستم بگم 

بخاطر اختلاف سنی میتونه باشه این تنش ها 

یه پسر ۲۲ ساله اگه با یا دختر ۱۸   ، ۱۹ ساله باشه اون دختر راحتتر می پذیره رفتار مرد رو و برعکس

البته نظر شخصیم رو گفتم

...
همین میخواستم بگم بخاطر اختلاف سنی میتونه باشه این تنش ها یه پسر ۲۲ ساله اگه با یا دختر ۱۸ ، ۱۹ سا ...

اره درسته

هم اون هم اختلاف فرهنگی که داشتیم و ادم تو خواستگاری خیلی متوجهش نمیشه 

ولی الان اون نمیشه اصلاح کرد باید با درست رفتار کردن از این برهه زمانی بگذریم تا پخته تر بشه

اره درستههم اون هم اختلاف فرهنگی که داشتیم و ادم تو خواستگاری خیلی متوجهش نمیشه ولی الان اون نمیشه ا ...

از مشاور کمک بگیرید 

ته تهش اینجا تو نی نی سایت بجز اینکه گیج تر میشی و نا امید هیچ اتفاق دیگه ای نمیوفته 

...
میشه بپرسم چرا با پسر کوچکتر از خودت ازدواج کردی؟

شرایطش خوب بود و خانواده ش فهمیده بودن و حمایتش میکردن

تو حرفاش میدیدم از کل خواستگارای حدود۳۰سالم بیشتر میفهمید و درک بالایی داشت حس میکردم اخلاقیاتی که میهوام داره

ولی مردا تو خواستگاری اغلب ادعا هستن و دروغ میگن 

خلاصه خواهر یکم گول خوردم😂

الان خیلی خوبیم ادم مهربونیه و اخلاقای خوب زیادی داره

همه حسرت زندگیمون میخورن منم با حمایت اون کار خودمو راه انداختم اما هی فکرم درگیر رفتارای اونه که پخته نیست و قبل اکثرشون فکر نمکنه یا فقط ب نفع خودش فکر میکنه