2821
2789
عنوان

میشه کمکم کنید

123 بازدید | 21 پست

من ۱۷ سالمه .نداشتن هدفت و مشخص نکردن علاقه خیلی بده

باعث شد بیام انسانی .رشته ی سختی که بش علاقه ندارم .همیشه خیاطی و طراحی دوخت تو ذهنم بود .خونوادم نزاشتن برم

شما جام بودید تغییر رشته می دادید؟امکانش هست؟نظری به طراحی دوخت؟یا عقب می افتم

حس میکنم با انسانی هیچ اینده ای ندارم و برا این رشته ساخته نشدم.حس میکنم اگه این فرصت تغییر. رشته رو از دست بدم تا اخر عمرم پشیمون میشم

لطفا.کمکم کنید .اگه تجربه و ایده ای دارید.وقت زمان ندارم

- این روزا کمتر کسی زندگی میکنه اکثر آدما فقط وجود دارن

خودم‌فارغ التحصیل انسانی ام

اگر هدف نداری و علاقه نیس برو طراحی دوخت

من خودم‌هیچ اینده ایی ندارم توش

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بله تغییر رشته میدادم 

علاقه خیلی مهمه تو زندگی 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

میتونی کنکور دانشکده علمی کاربردی بدی رشته ی طراحی دوخت قبولیش راحته

🇮🇷❤️🇵🇸 تو رفتی وطن خونه ی غم نشه 🇮🇷 سر ما جلو هیچ کس خم نشه🇮🇷                                            خداحافظ ای شیری که با رفتنت کفتارها شادی کردند💔                                                          روزای خوبی که آرزوشو داشتم رسید خدایا شکرت😍✌️💪«إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ...» همانا براى کسانى که دوست دارند زشتى‌ها در میان اهل‌ ایمان شایع گردد، در دنیا و آخرت عذاب دردناکى است. مراقب زبانت باش تا از نفرین دیگران نهراسی

ببین من از شرایط تغییر رشته خبر ندارم ولی عاااااشق طراحی لباس و دوخت و دوز بودم و هستم... پارچه فروشی برام بهشته . طراحی و استایل کردن لباس...ولی خانواده ام نذاشتن و میگفتن وای تو تیزهوشان مدرسه میری ریاضیت قویه میخوای خیاطی بزنی و از این حرفای مادر پدرای قدیمی...🫠وقتی رفتم متر و کاغد الگو و قیچی و ..‌ایتا بخرم انگار رفته بودم جواهر خریدم از شوق زیاد. چرخ خیاطی خریدم نمیدونی انگار دنیا مال من بود دو روز رفتم سفر مامانم داد خیریه چون زیاد استفاده نکرده بودم و کلا یک ماه بود خریده بودم، اون روز انگار یه قسمت از روحم مرد..همیشه غصش روی دلمه تا بالاخره خودم بتونم  برم کلاس و شروع کنم... برو دنبال علاقت

میتونی کنکور دانشکده علمی کاربردی بدی رشته ی طراحی دوخت قبولیش راحته

تباه نمیکنم وقتمو با انسانی بدون علاقه بدن هدف 

ببین من از شرایط تغییر رشته خبر ندارم ولی عاااااشق طراحی لباس و دوخت و دوز بودم و هستم... پارچه فروش ...

الان داری چیکارمیکنی

خودم‌فارغ التحصیل انسانی اماگر هدف نداری و علاقه نیس برو طراحی دوختمن خودم‌هیچ اینده ایی ندارم توش

الان چیکاره ای

یازدهم عقب نمی مونم

الان چیکاره اییازدهم عقب نمی مونم

نه برو میتونی 

من پشت کنکورم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃