2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 21 پست
چون کار عملی داره برا معلمی میخونی

واقعااا

بش نمیاددد

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

الان داری چیکارمیکنی

یه لیسانس برق دانشگاه دولتی گرفتم که دوست نداشتم باز رفتم یه رشته حقوق لیسانس گرفتم الان توی کارخونه ام به واسطه لیسانس برقم و مدرکش و دارم واسه ازمون وکالت یه کوچولو میخونم و دارم پول جمع میکنم برم کلاس خیاطی و.... و در نهایت مزون لباس عروس و مجلسی بزنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تباه نمیکنم وقتمو با انسانی بدون علاقه بدن هدف

چرا عزیزم برو دنبال علاقت

🇮🇷❤️🇵🇸 تو رفتی وطن خونه ی غم نشه 🇮🇷 سر ما جلو هیچ کس خم نشه🇮🇷                                            خداحافظ ای شیری که با رفتنت کفتارها شادی کردند💔                                                          روزای خوبی که آرزوشو داشتم رسید خدایا شکرت😍✌️💪«إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ...» همانا براى کسانى که دوست دارند زشتى‌ها در میان اهل‌ ایمان شایع گردد، در دنیا و آخرت عذاب دردناکى است. مراقب زبانت باش تا از نفرین دیگران نهراسی

ای بابا دختر خوب تو هنوز اول راهی تغییر رشته بده برو فنی حرفه ای ... اگه حفظ کردنیات خوبه انسانی هم ...

امیدمو ازم گرفتن خونوادم کلا ارزوهامو هدفامو نابود کردن

- این روزا کمتر کسی زندگی میکنه اکثر آدما فقط وجود دارن
این حرفو نزن تو این سن همه چی برات مثل اخرالزمانه ولی چند سال دیگه که مستقل بشی خودت ارزوهاتو دنبال ...

کاش فقط تموم شه

- این روزا کمتر کسی زندگی میکنه اکثر آدما فقط وجود دارن