2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره تو کانالا میگن

اره به نظرم ۳ تیر لیست میشه واقعا

ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔
منو بگو سر لجبازی با شوهرم دلیت اکانت کردم پاکش کردمانقدر رفت رو مخم

منو بگو که همه ای سکه هامو دادم تا پرفیتمو کردم یک میلیون الان ۱۵ میلیون سکه دارم 😐

ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔

تپ س واپ کسی بازی میکنه؟

جز این دوتا بازی دیگه ای دارید؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

۱۱ تیر لیست میشه

نه همه جا میگن ۳ تیر . منم فکر میکردم ۱۱ تیر ولی نه همه ای کانال ها میگن ۳ تیر

سکه یا پروفیت

سکه

البته  یه روده ی راست تو شکم این افراد نیست راستو دروغش معلوم نیست

تا چند روز پیش میگفتن فقط پروفیت مهمه از دیشب تو پیج ها میگن فقط سکه

‏به دعانویسم گفتم میخوام برم پیش تراپیست، گفت سمت این خرافات نرو

منو بگو که همه ای سکه هامو دادم تا پرفیتمو کردم یک میلیون الان ۱۵ میلیون سکه دارم 😐

سکه مهمه یا پروفیت؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

سکهالبته یه روده ی راست تو شکم این افراد نیست راستو دروغش معلوم نیستتا چند روز پیش میگفتن فقط پروفی ...

من پرفیتمو کردم یک میلیون  . الان ۱۵ میلیون سکه دارم اگه ۳ تیر باشه زیاد جمع نمیشه😐