lovelyflower مدیر استارتر عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 1942 عنوان همسنر ۳ تیر لیست میشه درسته؟ 538 بازدید | 61 پست ؟ ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔 1403/04/01 | 09:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مو__وز__وزی عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 710 میگن هر پنج میلیون ۲۰۰ هزار تومنه به دعانویسم گفتم میخوام برم پیش تراپیست، گفت سمت این خرافات نرو
رهگذررر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 2072 منو بگو سر لجبازی با شوهرم دلیت اکانت کردم پاکش کردمانقدر رفت رو مخم
lovelyflower مدیر استارتر عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 1942 آره تو کانالا میگن اره به نظرم ۳ تیر لیست میشه واقعا ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔
lovelyflower مدیر استارتر عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 1942 میگن هر پنج میلیون ۲۰۰ هزار تومنه کی گفته؟ ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔
مو__وز__وزی عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 710 ۱۱ تیر لیست میشه به دعانویسم گفتم میخوام برم پیش تراپیست، گفت سمت این خرافات نرو
lovelyflower مدیر استارتر عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 1942 منو بگو سر لجبازی با شوهرم دلیت اکانت کردم پاکش کردمانقدر رفت رو مخم منو بگو که همه ای سکه هامو دادم تا پرفیتمو کردم یک میلیون الان ۱۵ میلیون سکه دارم 😐 ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25938 تپ س واپ کسی بازی میکنه؟جز این دوتا بازی دیگه ای دارید؟ «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
lovelyflower مدیر استارتر عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 1942 ۱۱ تیر لیست میشه نه همه جا میگن ۳ تیر . منم فکر میکردم ۱۱ تیر ولی نه همه ای کانال ها میگن ۳ تیر ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔
مو__وز__وزی عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 710 سکه یا پروفیت سکهالبته یه روده ی راست تو شکم این افراد نیست راستو دروغش معلوم نیستتا چند روز پیش میگفتن فقط پروفیت مهمه از دیشب تو پیج ها میگن فقط سکه به دعانویسم گفتم میخوام برم پیش تراپیست، گفت سمت این خرافات نرو
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25938 منو بگو که همه ای سکه هامو دادم تا پرفیتمو کردم یک میلیون الان ۱۵ میلیون سکه دارم 😐 سکه مهمه یا پروفیت؟ «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
مو__وز__وزی عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 710 کی گفته؟ پیج ها به دعانویسم گفتم میخوام برم پیش تراپیست، گفت سمت این خرافات نرو
lovelyflower مدیر استارتر عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 1942 سکهالبته یه روده ی راست تو شکم این افراد نیست راستو دروغش معلوم نیستتا چند روز پیش میگفتن فقط پروفی ... من پرفیتمو کردم یک میلیون . الان ۱۵ میلیون سکه دارم اگه ۳ تیر باشه زیاد جمع نمیشه😐 ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔