2777
2789
عنوان

حسادت من

235 بازدید | 9 پست

خانوما من یه مشکلی ک دارم 

یکی خوشگل خوش هیکل باشه حسودیم میشه بهش

متاسفانه

مخصوصا اگه با شوهرم جایی باشیم یه خانوم خوشگل اونجا باشه

حالم بد میشه😐 

چیکار کنم بنظرتون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم کیم کارداشیان هم باشی همیشه یکی خوشگل تر و خوش هیکل تر پیدا میشه

کلا باید ذهنیتت رو عوض کنی. تا وقتی مقایسه کنی تو عذابی

برای حال خودت برو باشگاه و به پوست و مو و دندون و آراستگیت برس

اما مدام در حال مقایسه نباش

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
عزیزم کیم کارداشیان هم باشی همیشه یکی خوشگل تر و خوش هیکل تر پیدا میشهکلا باید ذهنیتت رو عوض کنی. تا ...

افرین همینه دیگه

همش میگم شوهرم بیرون دخترای خوشگل میبینه 

حالم بد میشه

واقعا برای خودم متاسفم

حالا خودمم زشت نیستم شوهرم میگه تو نازی فلانی 

اما من میگم بلاخره خوشگل تر از من زیاده

حسادت به اینکه همسرتون بهش جذب بشه یا اینکه خودتونو باهاش مقایسه میکنید ؟

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

حسادت به اینکه همسرتون بهش جذب بشه یا اینکه خودتونو باهاش مقایسه میکنید ؟

هر دو 

شوهرم مرد چشم پاکیه هیچی ازش ندیدم انصافا

اماخب کور نیس که

میترسم مثلا تو دلش بگه این از زن من قشنگ تره☹️☹️☹️

همش حس میکنم شوهرم نکنه قشنگ تر از منو ببینه و فلان بشه بهمان بشه

همه آدما تو دلشون یه چیزایی هست ولی اگه انسان باشه و عاقل می‌دونه کی ارزششو داره 

خود شما فرض کنیم مادرتون معمولی باشه مادرتون دوس دارین یا یه خانم خیلی خوشگل دیگه رو ؟! 

اعتماد به نفس داشته باش و به نظر خود من قیافه اولیه در حدی که دلنشین باشه کافیه بعدش اخلاق کنار این چهره میشینه و کارو میسازه 

در نهایت اینکه اینقد به وجود دائمی همسرتون در زندگی وابسته نباشین رها بودن ، اعتماد به نفس و قوی بودن رو در خودت پرورش بده 

در نهایت بپذیر هر کس یه چهره ای داره و تموم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز