2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیز دل قیافه هیچوقت عادی نمیشه هرکی گفته شعاره

نه اتفاقا چون دیدم میگم یکی از فامیلامون شوهر خیلی زیبا و خوش تیپی داشت تصادف خیلی بدی کرد از سر و صورت هم حسابی آسیب دید نصف صورتش یه جای بخیه خیلی بزرگ داره و چند تا کوچک سرش رو هم تراشیده بودن برای جراحی که بعدش دیگه آنچنان مو در نیومد وسطش خالیه خوب طبیعتاً دیگه خودش هم نمیخواد مثل قبل خوش تیپ باشه، ولی فقط چند ماه اول قیافه اش برامون عجیب بود بعدش عادی شد یهو دیدم این هنوز جای زخم رو صورتشه ولی من خیلی وقته متوجه این نشدم 

نه بالانس باید باشه

من ت گل گیر کردم اینو رد کردم الان یکی امده که هم سنیم ولی نه خونه داره نه ماشین،،من به خودم مگیم کار میرهه مسازهه نمدونم دارم خودمو گول مزنم یا نه

حالا اگه یکی باشه خوش قیافه هم سن باشی ولی خونه ماشین نداشت باشه قبول مکنید؟

شما باید همه چیزو درنظر بگیرید یکی چیزی نداره ولی عرضه و جنم کارکردن داره اخلاق داره مسوولیت پذیره خانواده خوبی داره اینارو آدم میتونه بفهمه فقط مشکلش ممکنه نداشتن خونه و ماشین باشه ولی میدونی متعهد چشمش دنبال پول زن و پدرزن نیست هزار حسن داره که ارزش داره کنارش بمونی این آدمو معلومه مه نباید رد کرد یک نسخه برای همه نمیشه پیچید باید دید اون آدم ارزش موندن باهاشون داری یا نه

نه اتفاقا چون دیدم میگم یکی از فامیلامون شوهر خیلی زیبا و خوش تیپی داشت تصادف خیلی بدی کرد از سر و ص ...

خوب اول که زنش شده خوش قیافه بوده که این با خواستگاری که از اول میاد پسند نمکنی خیلی فرق داره

شما باید همه چیزو درنظر بگیرید یکی چیزی نداره ولی عرضه و جنم کارکردن داره اخلاق داره مسوولیت پذیره خ ...

خیلی ممنون ،،از راهنمایت حتما وقتی امدن این چیزها رو در نظر مگیرم

من ت گل گیر کردم اینو رد کردم الان یکی امده که هم سنیم ولی نه خونه داره نه ماشین،،من به خودم مگیم کا ...

بستگی داره کارش چی باشه ولی اگه نداره به نظر من خیلی سخته خوندار شدن و ماشین خریدن همه چی طرف باید در یه بالانس در حد معقول و مناسب سطح خودت باشه

درسته با شعار نمیشه ازدواج کرد...منم خواستگاری داشتم که به دلم ننشست...از مدل لب و دهنش موقع خوردن غ ...

واقعا همین طوره 

من یکی تو اقوام هست هر وقت غذا میخوره حالم بد میشه 

حالا همسرمم نیس 

ولی نمیتونم تحملش کنم 

همینم مهمه😂

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

من ت گل گیر کردم اینو رد کردم الان یکی امده که هم سنیم ولی نه خونه داره نه ماشین،،من به خودم مگیم کا ...

خونه و ماشین که ملاک نیست باید ببینید خونوادش چجوریه خودش چجوریه میتونه زندگی رو جمع کنه یا نه 

حالا اگه یکی باشه خوش قیافه هم سن باشی ولی خونه ماشین نداشت باشه قبول مکنید؟

عزیزم به نظرم هر ادمی حداقل باید ۵ تا ملاک مهمت رو داشته باشه بعد ازدواج کنی 

نمیشه بین پا و دست یه عضو رو انتخاب کرد یچیزایی باهم لازمه

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بستگی داره کارش چی باشه ولی اگه نداره به نظر من خیلی سخته خوندار شدن و ماشین خریدن همه چی طرف باید د ...

کارش بد نیست ،،خانوادش هم فکر کنم خوب باشن،،من هنوز پسرو ندیدم که خوب نظر بدم

مامانم مگه این بهترهه چون هم سن هستی اگه خوبه زنش شو،ادمی که سن داره پسندت نیست چه فایده داره