2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارش بد نیست ،،خانوادش هم فکر کنم خوب باشن،،من هنوز پسرو ندیدم که خوب نظر بدممامانم مگه این بهترهه چ ...

بلوغ رفتاری ادما مهمه ربطی هم به سن نداره نجابت و اخلاق خیلی مهمه و اینکه خانواده ها راضی باشن خیلی مشکلات بعد ازدواج بخاطر اصطکاک با خانواده همسر هست اگر پسند هم باشین اصطکاکها به ندرت پیش میاد و آرامش دارین مردی که چشمش دنبال پل زنش باشه و آویزون من شخصا برام ردشدست مرد باید تکیه گاه زن باشه نه اینکه دنبال تکیه گاه بگرده

عزیزم من شوهرم اومد خاستگاری لاغر وقد بلند بود. و خونه وماشین داشت. الان ازدواج کردیم واسه چاقی مخمر آبجو خورده داره کم کم وزن اضافه میکنه تحصیلاتش دیپلم بود الان دانشجوعه سال دیگه میره کارشناسی میخونه ان شالله. موهای خاستگاریت اگر خوبی های دیگه داره نادیده بگیر. مو رو میشه کاشت

عزیزم من شوهرم اومد خاستگاری لاغر وقد بلند بود. و خونه وماشین داشت. الان ازدواج کردیم واسه چاقی مخمر ...

عزیز مشکل فقط مو نبود کلا خوشم نیمد و ۹ سال اندی هم ازم بزرگ تر بود

واقعا همین طوره من یکی تو اقوام هست هر وقت غذا میخوره حالم بد میشه حالا همسرمم نیس ولی نمیتونم تحملش ...

دقیقا 😁👍👍

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...