2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکس زشت نیستشما تحصیلاتتون‌چیه اینطوری صحبت میکنی؟پس تحصیلات شعور نمیاره🖐🏻

برعکس تحصیلات شعور هم نیاره 

ترک تحصیل کردن هم نشونه با شعوری نیست 

در ضمن چرا شعار گونه صحبت میکنی بحث یه عمر زندگی هست 

خیلی ها چهره خوبی ندارن حالا تو با شعور خودتو گول بزن

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

هیچکس زشت نیستشما تحصیلاتتون‌چیه اینطوری صحبت میکنی؟پس تحصیلات شعور نمیاره🖐🏻

گویا شما دوس داری به هر قیمتی ازدواج کنی 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

فکر میکنم سن ات کمه برای ازدواج اینا که نوشتی معیار نیستن اخلاق رفتار شخصیت فرهنگ خانواده مسئولیت پذ ...

وا وقتی داری پسرو مبینی پسندت نیست نمیشه که بگی برم سراغ اخلاقش حرف یک عمر زندگی هست شما باید یک عمر با طرف زندگی کنی ،،وقتی قیافش یک طوری باشه که ت نتونی باهاش بری بیرون

مخای چه کنی اخرش طلاقه،،من ۲۵ سالم هست فوق لیسانس روانشناسی دارم فکر نکنم سنم کم باشه

مبحث زشتی نیست ...

تمامی مشاورین ازدواج میگن اگر چهره و اندام طرف را نپسندیدی رد کن ...قرار هست کنار این آدم بخوابیم ...قراره دستش را بگیریم ...وقتی نه تنها جاذبه نداره تازه دفع هم میکنه، این ادم از نظر ما خواستنی نیست و باید ازدواج نکنیم 

..

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

تاپیک جدیدت قفله

اره عزیزم تاپیک قبلیم بهم بگو اگه چیزی هست

یعنی صورتش هم بدلت نمیشینه؟ کلا قیافش بدل بشینه یا نه؟ شما اگه صورتش بدلت مینشست بخاطر کچلی وسط سر ر ...

بنده خدا هیچ زیبایی نداشت لاغر پری بود و قد ۱۲۰ داشت مشکل فقط کچلیش نبود

وا وقتی داری پسرو مبینی پسندت نیست نمیشه که بگی برم سراغ اخلاقش حرف یک عمر زندگی هست شما باید یک عمر ...

قیافه فوق فوقش یک ماه برات مهمه بعدش عادی میشه اخلاقه که یک عمر باهات میمونه اگه خوش اخلاق باشه و همه رفتاراش خوب باشه بعد یه مدت اون زیباترین آدم دنیا میشه برات 

مبحث زشتی نیست ...تمامی مشاورین ازدواج میگن اگر چهره و اندام طرف را نپسندیدی رد کن ...قرار هست کنار ...

زیبایی یه چیز نسبی هست ممکنه اون طرف تو دید یکی خوشگل باشه تو دید ما نه 

ولی به نظرم واقعا مهمه تو دید ما طرف زشته یا خوشگل 

اینکه هر لحظه یکی رو ببینی که به چشمت زشته قابل تحمل نیست

زیبایی یه چیز نسبی هست ممکنه اون طرف تو دید یکی خوشگل باشه تو دید ما نه ولی به نظرم واقعا مهمه تو دی ...

درسته 

با شعار نمیشه ازدواج کرد...

منم خواستگاری داشتم که به دلم ننشست...از مدل لب و دهنش موقع خوردن غذا حس بد گرفتم و رد کردم و مورد نقد خانواده شدم ...ولی من باید با این آدم زندگی کنم ...به دل نباشه واقعا سخته زندگی 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

قیافه فوق فوقش یک ماه برات مهمه بعدش عادی میشه اخلاقه که یک عمر باهات میمونه اگه خوش اخلاق باشه و هم ...

سنش بیشتر مخورد حدود ۴۰ ،،حتی نمتونستم بهش فکر کنم در این حد بود