2777
2789
خب عزیزم شوهرت جوگیر شده. بهش بگو صمیمیت با بی احترامی به خانوم خودت فرق میکنه بگو خانوادمم ازین رفت ...

کلا میگم از مساعل خواهرم باخبر هستش از همه چی من دوست ندارم این جوری خیلی ناراحتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمال زیاد هم همینه ...ولی من دارم اذیت میشم چون گاهی اوقات شوهرم منو ضایع می‌کنه به خاطر اینکه اون ...

خوب خودت رو به شوهرت بیشتر نزدیک کن با عشوه و ناز کردن و.... با خواهرت هم خودت نتونی به مامانت بگو صحبت کنه تا یکم از شوهرت فاصله بگیره

سلامتی و خوشبختی دخترم
من چیکار کنم چی بگم که نگه حساسی یه دفعه با ناراحتی گفتم ولی انگار نه انگار

ببین یه دعوا با خواهرت راه بنداز هر وقت شوهرت میخواست با خواهزت دم خور بشه بگو بهم احترام نمی‌ذاره نمی‌خوام باهاش بپرسم و مثلا بیرون برم یا خونم بیاد..... ووووو

من از همین روش استفاده کردم

هنوزم شوهرم جایی میریم میگه اونم بیاد 

میگم من دارم میرم حال و هوای عوض شده چرا باید یه آدم رو مخ رو با خودم بیارم که همش ضد حال بزنه بهمون؟؟.چند بار اینجوری دک کن تا از سرش بیفته

من چیکار کنم چی بگم که نگه حساسی یه دفعه با ناراحتی گفتم ولی انگار نه انگار

نمیدونم والا آخه من نمی‌دونم روابط شما و شوهرتونو که این جور موقع ها چیکار میکنین. شما باید ببینی با حرف زدنه حالا میخواد ملایم جواب بده یا تشر جواب میده دیگه مرحله آخر کتک. بعدشم به خواهرتم تذکر بده. خواهرته رودربایستی که نداری. به شوهرتم یکم جدی تر بگو یکم تن صداتم عوض کن. 

بله چه نیازیه صمیمی باشن....خواهر من ۱۸ ساله اس شوهرم سی و سه....گاهی میبینم محبت های الکی و بی مورد ...

منم دوس دارم احترام همو نگه دارن و زیادگرم نگیرن با هم الان چند وقته هی آبجی آبجی می‌کنه جلو من می‌دونم قصدی نداره اما من دوس ندارم زیاد صمیمی باشن حسودی میکنم آخه چه اجباریه

ببین یه دعوا با خواهرت راه بنداز هر وقت شوهرت میخواست با خواهزت دم خور بشه بگو بهم احترام نمی‌ذاره ن ...

الان یه کدورت کوچیک هست ولی آنقدر بزرگ نیست که نشه باهاش حرف زد ولی من برای خودم خیلی بزرگش کردم صحبت نمیکنم ولی باز میبینم این دوتا باهم شوخی میکنن و من حرص میخورم

عین من انگار اونا زن و شوهرن باهم خخخخخ همش باهم شوخی میکنن و پوششم راحتن

دقیقا 😂 اون روز با دمپایی آبجیم رو دنبال کرده بود می‌زدش .

بعد من اگه آبجیم نبود شاید با شوهرم آشنا نشده بودم چون شوهرم دوسته ، دوست پسر آبجیم بود 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2156428

منم دوس دارم احترام همو نگه دارن و زیادگرم نگیرن با هم الان چند وقته هی آبجی آبجی می‌کنه جلو من می‌د ...

به مامانت بگو....تا جلوی خواهرتو بگیره...البته اگر مامان فهمیده ای داری و داستان درست نمیکنه برات