2777
2789
عنوان

خانومااا من اپراتور لیزرم

581 بازدید | 21 پست

از پشت این تریبون اعلام میکنم بالای ۳۰۰تا دیدم ولی هیچ صورتی ندیدم 🤣🤣

اونایی که میگن صورتین نشون بدن

لیزر وایتینگ دروغه بعد یه مدت دوباره رنگدانه ها پوست برمیگرده 

اولا ژنتیک و مشکلات هورمونی مهمه و اینکه واس سفید شدنش فقط شیو نکید .لیزر کنید.شور ت نپوشیدبزارید هوا بخوره هم عفونتت و قارچ پنیرک کمتر میشه بو هم نمیگیره .برش سیب زمینی بزار روش سفیدش میکنه

اگه گفتن پوستت سکه ای یا پلنگی بدون خود اپراتور 💩توش چون درجه  شات دستگاه برده بالا 

بهترین لایه بردار سفید اب و بهترین لوسیون نرم کننده صابون آشتیانی هست    وسلام

واسه تنگ کردنم بهترینش تمرینات کیگل هست

اگه مستعد سوزش ادرار هستی حتما بعد رابطه جیش کن از جلو به عقب فقط شلنگ اب بگیر بهش

خودتونو دوست داشته باشید الکی زیر دم دستگاه این دکترا مفت خور نرید 😍😍

خدایش دعام کنید هااااا 🙂🙂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاربر های نی نی سایت ❌ ❌ ❌

به دلیل گرفتن حق حذف تاپیک و حق حذف کاربری و...

از ۱۲ شب جمعه تا چهار روز یعنی چهارشنبه نیایم سایت

اصلا حتی سر هم نزنیم که ببینیم شلوغه با خلوت

هر کاربر که این پیام رو میبینه و راضیه لایک کنه و داخل همه تاپیک ها قبل ۱۲ جمعه تاکید میکنم داخل همه تاپیک ها بگید که همه اطلاع داشته باشن❌

✅️✅️ ۲۱ روز دیگه میشه یک سال که خانم مونا_تهرانی قول حذف تاپیک توسط خود کاربر رو دادن.

(قول حذف تاپیک توسط خود کاربر تاریخ ۲۰ تیر ۱۴۰۲)

✅️ از سه شنبه تا جمعه ۲۹ خرداد تا ۱ تیر ⬅️ اعتراض و اطلاع رسانی

❌️❌️ از شنبه تا چهارشنبه ۲ تا ۶ تیر ⬅️ کسی سایت نیاید

پاینده باد ایران و ایرانی ❤️زیر ۱۸سال نیاد تو تاپیکم . 
اولین باره میخوام رون پام رو لیزر کنم موی ریاذی داره فقط روی جلوی رون . نه خیلی ضخیمه نه کرکی جواب م ...

ینی چطوریه؟ خودتون چطور میبینید کجا رو‌ شات بزنید یا نزنید که ریشه از بین بره یا اینکه موی کرکی ضخبمتر نشه

کرک و کسایی که موی بور دارن اصلا لیزر بدردشون نمیخوره

موهام بورنیست روی رونم کرکی هم نییت ولی خیلی ضخیم هم نییت اونسری نشون اپراتور لیزر دادم گفت بزن جواب میگیری ولی گفتم شاید الکی بگه چون یبار یکی دیگشون گفت لیزر نکنی بهتره. دیر جواب میگیری

ینی چطوریه؟ خودتون چطور میبینید کجا رو‌ شات بزنید یا نزنید که ریشه از بین بره یا اینکه موی کرکی ضخبم ...

ریشه از بین رفتنی نیس فقط ضعیف میشه...نشنیدی میگن هرکه رفته لیزر جلسه اخر ندیده 😂😂

کاربر های نی نی سایت ❌ ❌ ❌به دلیل گرفتن حق حذف تاپیک و حق حذف کاربری و...از ۱۲ شب جمعه تا چهار روز ی ...

خب اینجوری در شرکت باید تخته کنه کارمندا واسه همین میشینن پای سیستم