من ودوستم همکاریم. تو یه جا کار میکنیم کار مالی عرجا میریم میگه ما حسابدار فلان جا هستیم اصلا غیر مممکنه نکه میریم استخر میریم ارایشگاه من نمیدونم چلزومی داره کسی که اصلا منو نمیشناسه بدونه من چکارم میخوام فخر فروشی کنم واقعا حالم بهم میخوره
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمیدونم مرده وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍
اه یاد استاد فیزیک افتادم ..اینقدر میگفت تو سته جهانی هستم کل سایت ها را گشتم یه رزومه ازش پیدا نکردم
💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورشترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آنها من را خل خطاب کردند. آنها مرا همجنسباز خطاب کردند. آنها مرا بچهباز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آنها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
وای فقط ازش دوری کن اینطور ادمها با روان ادم بازی میکنن خیلی سمی هستن. همه جس های بد رو تو ادم زنده ...
ددایم غیبت همکار تلفن زدن با یه همکار دیکه فقط راجب درس وکار حرف میزنه الان هموقت انتخابات دیگه فقط شده همون وای خیلی ادم کسل کننده ای هر روز هم باید ببینمش