2777
2789
عنوان

پز دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 28 پست
چرا میگی گناه داره

اینکه داره اینحوری می‌کنه یعنی اعتماد به نفس نداره و احساس ناکافی بودن داره البته این نظر منه وگرنه این رفتار ی انسان نرمال نیست . شما هم اگه خجالت می‌کشید یا هرچی وقتی داره میگه مثلا ما فلان جا حسابداریم ( بعد بقیه اگه ازتون پرسیدند و ... )  شما بگو آره البته زیادم مسیله مهمی نیست بعد بحث عوض من مطیمننم دفعات بعد نمیگه 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ لزومی داره بگه😐بهش بگو هرجا میریم نگو یابگو چرا اینو هی میگه

ننمیگم بهش  حرف گوش کن نیست یه چیزی مسگه دعوامون میشه حوصلشو ندارم مثلا خواستگاری فقط معرفی باشه میره همه جا جار میزنه من خواستگار دارم

بابا با یه ذوقی میریم استخر میگه ما اینیم تو فلان جا کار میکنیم خب به اونها چ. تا بشینه یه یاعت راج ...

به جای اینکه پشت سرش بگی  تو روش بگو 

بهش بگو اصلا از این کارت خوشم نمیاد که همه جا در مورد شغلمون صحبت میکنی  مثل ندید بدیدا میشیم 

من دوست دارم جایی میرم تو چشم نباشم 

ددایم غیبت همکار تلفن زدن با یه همکار دیکه فقط راجب درس وکار حرف میزنه الان هم‌وقت انتخابات دیگه فقط ...

من یکی ازفا میلای شوهرم اینطور بود زندگیمو نابود کرده بود باحرفاش .تا دیگ رابطمو کم کردم .فقط حرف میزد وغیبتوفیس دادن خیلی منفی بود.الان میگم حیف وقتم که با اینطور ادما گذشت

من یکی ازفا میلای شوهرم اینطور بود زندگیمو نابود کرده بود باحرفاش .تا دیگ رابطمو کم کردم .فقط حرف می ...

بعد جالبه کافیه من دوبار مثل خودش باشم چنان میگه بقیه بما چ میکی کوه هوردم حرف زدم من که اصلا غیبت نمیکنم نمیدونم‌چجوری بهش بگم اصلا حال شنیدن غیبت در مورد دیگران رو ندازم فعلا ماموریت هستیم و باهم بزار برکردیم بهش میگم

ممن خجالت نمیکشم ولی حلل وحوصله مردم رو ندارم

اگه در این حد هست خوب فاصله بگیر ازش والا اصلا رفتاراتون گویا شبیه هم نیست و رفتارای ایشون شما رو اذیت می‌کنه وقتی میگید خجالت نمی‌کشید حتما کار اشتباهی نمیکنه پس حتما فقط دلش میخواد از همچی بگه اینم مشکل نیست  فقط رفتاراتون شاید بهم نخوره . 

خلاصه که حتی اگه همکار هم باشید میتونید کم کم فاصله بگیرید ازشون ( من خودم اگه از کسی خوشم نیاد حتی اگه دوستم باشه کم کم فاصله میگیرم انگار اصلا نبوده بعضیاشون که خیلی صمیمی بودم ازم میپرسیدن چرا فاصله میگیری و... من بازم مخل نمی‌دادم و ولشون کردم ) 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

[QUOTE=343596181][QUOTE=343596037][QUOTE=343595504]بابا با یه ذوقی میریم استخر میگه ما اینیم تو فلا ...

الان نمیشه میگم ماموریت هستیم . خودش یدپنه ساک برام اورده بود میگه جای لباسات تو کوله ات نمیشه این هست بعد دارم امتحان میکنم ساکشو میگه فقط رفتبم تهران بیارش خی تو‌من خودم میدونم موثت دادی من عقلم نمیرسه