2777
2789
عنوان

بنظرتون ادم از خودکشی پشیمون میشه؟

230 بازدید | 17 پست

واقعا خستم 

هیچ چی وصلم نمیکنه به زندگی 

بابام چندساله ازم ی خبر نداره با مامانم زندگی میکنم

نمیتونم هیچ چیزو بپذیرم بعد چندسال

همه چی رو سرم هر شب اوار میشه صب دوباره پامیشم و زندگی تکراری 

هیچ امیدی روزنه ای هیچی پیدا نمیکنم

دلم هیجی نمیخواد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط چون زندگی تکراریه میخوای بمیری ؟ اگر خودکشی کنی قطعا پشیمون میشی 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

صدرصد

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

مگه خودت ننوشتی be your own hero 

قهرمان مگه خودکشی میکنه ؟ 

اضلا خودکشی که سخت نیست ..زندگی‌کردن سخته 

بعدم پدرت رفت که رفت ..فکر مادرت باش مگه راحته هم شوهرت بره هم بچت 

آوار شدن نداره همه ما یه داستان داریم همه هم غم انگیز 

باید تغییر یبدی خودتو 

اره میشه عزیزم ا

بعدم ینکه گفتی روتین زندگی همه ماهاست 

صب بلندمیشیم بدون هیچ انگیزه ای تلاش میکنیم شب میخوابیم ک صب راحتتر بلند شیمو تلاش کنیم برای هیچی هممون بریم خودمونو بکشیم؟؟

این زندگی خوده مرگ و جهنمه فقط توی دنیای دیگ اونجا جهنم روح اینجا جهنم جسم 

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
تو ی متن چند خطی خوندی هیچی نمیدونی

نمی‌دونم چه مشکلاتی داری اما می‌دونم که خودکشی اصلا راه مناسبی نیست 

این و منی میگم که مرگ رو تجربه کردم 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

فکرنکن خودکشی کنی راحت میشیاگه بعدش پشیمون شی چی؟🥲

اگ راحت شم چی

پیجایی هستن ک ق ر ص میفروشن 

دیگ واقعا نمیتونم

حتی اگ دنیارو هم بدن دیگ شاد نمیشم

پس زندگی مسخره نیس؟

دلم هیجی نمیخواد