2777
2789
عنوان

یبوست😭 کمکم کنید!!!!!!

709 بازدید | 32 پست

یبوست دارم چهارروزه، از درد نمیتونم بخوابم🥲 شیاف گرفتم و ۳تا استفاده کردم ولی بازم درد دارم و شکمم داره میترکه‌.. چکار کنم توروخدا حالم بددد🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

INFP, CAT 💚

حامله ای؟

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..

تو اینستا دیدم میگفت مایع دستشویی بزنید به مقعد مشکل یبوست حل میشه نمیدونم راسته یا نه 

ولی امتحان کن

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دمنوش گل محمدی جوابه..ماساژ و تمرکز جوابه

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..

اب زیاد بخور، روزی دوتا بطری اب معدنی بخور

دم کرده گل محمدی بخور

ولی اگه خیلی درد داری حتما برو عکس بگیر انسداد نباشه

دفع گاز داری یا نه؟ 

شکمت ورم نکرده؟

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

روغن کرچک قرص سیلاکس

آب فراوان 

ورزش شکمی 

پیاده روی 

آلبالو 

نخوردن سردی ها و حذف نان و برنج و ماکارونی و شیر

من خودم چندین سال درگیرم 

باید یه چند وقت رعایت کنی 

چای قهوه سیگار ممنوع 

سبزیجات فراوان مصرف کن 

نه‌بابا، مجردم

ابم زیاد بخور