2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من هرچی نگاش کردم تاثیری ندیدم ازش البته دوستم با جوشونده سبزه بود سفید شد ولی خب جوشوندهه عوار ...

من گندمی روشنم به سفیدی میزنم میخام یک دست بشه بنظرت واسه من تاثیر میزاره؟ 

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

من گندمی روشنم به سفیدی میزنم میخام یک دست بشه بنظرت واسه من تاثیر میزاره؟

دوستم سبزه بود جوشونده رازیانه و عسل بهش گفتم خورد تا چند هفته که خورد هم موهای بدنش کم شد هم پوستش سفید شد ولی بعد کم کم موهای سرش هم داشت شروع میکرد به ریزش که دیگه قطع کرد نخورد الان همچنان سفیده تاثیرش نرفته

قرصه رو حقیقت من ندیدم دوستم تغییر خاصی کنه حالا میخوای شما امتحان کن شاید برا شما تاثیر داشت

دوستم سبزه بود جوشونده رازیانه و عسل بهش گفتم خورد تا چند هفته که خورد هم موهای بدنش کم شد هم پوستش ...

چه جاالب واقعا تا حالا نشنیدم کسی با جوشونده تغییر رنگ بده ها ناموسا سبزه بود سفید شد؟ سفید یا مثلا یکم سبزه روشن؟

چه جاالب واقعا تا حالا نشنیدم کسی با جوشونده تغییر رنگ بده ها ناموسا سبزه بود سفید شد؟ سفید یا مثلا ...

اره دوستمم اتفاقا اصلا به این جوشونده اینا اعتقاد نداشت ولی وقتی استفاده کرد اعتقاد پیدا کرد😂😂😐

چه جاالب واقعا تا حالا نشنیدم کسی با جوشونده تغییر رنگ بده ها ناموسا سبزه بود سفید شد؟ سفید یا مثلا ...

نه کامل سفید الان دستش بذاره کنار دست من با من یک رنگ شده 

صبر کن پیامش سرچ کنم ببینم هست

اره دوستمم اتفاقا اصلا به این جوشونده اینا اعتقاد نداشت ولی وقتی استفاده کرد اعتقاد پیدا کرد😂😂😐

ببین میشه بگی مثلا چقدر رنگش تغییر کرد؟ رنگ کل بدنش؟؟؟؟ 

نه کامل سفید الان دستش بذاره کنار دست من با من یک رنگ شده صبر کن پیامش سرچ کنم ببینم هست

وایییی برگاااام ناموسا ریییخت اره من منتظرتم گلی