2777
2789
بفرما اینم از نتایج رضایت مندی😂😂😂ولی شنیدم چند تا از کاربرا میگفتن مصرف عوارض داره بهتره گلم بیشت ...

میشه عوارضشم بهم بگی عشقم توروخدا ااااا😭😭😭😭

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه عوارضشم بهم بگی عشقم توروخدا ااااا😭😭😭😭

دقیق یادم نیست ولی احتمالش هست کیست زا باشه باعث بشه کیست بیاری میگفتن باید تست بدی اگه یه چیزی داخل بدنت زیاد باشه برات خوب نیست رازیانه بخوری فکر کنم یکی از هورمون های زنانه رو گفتن زیاد باشه بده حالا داخل نی نی سایت سرچ کنی فکر میکنم میاره 

دقیق یادم نیست ولی احتمالش هست کیست زا باشه باعث بشه کیست بیاری میگفتن باید تست بدی اگه یه چیزی داخل ...

من الان دارم دارو هورمون میخورم از دکتر زنانم بپرسم خوبه؟

میشه برام توضیح بدی دقیقا چجوریه استفادش

داخل آبجوش دو سه تا قاشق رازیانه میریزی میذاری بجوشه بعد با عسل میخوری روش خاصی نداره 

روزانه پشت سر هم میخوری

فکر کنم کاربرا گفته بودن کسی که پروژسترون بالایی داره نباید مصرف کنه رازیانه رو حالا دقیق یادم نیست 

داخل آبجوش دو سه تا قاشق رازیانه میریزی میذاری بجوشه بعد با عسل میخوری روش خاصی نداره روزانه پشت سر ...

یعنی چی روزانه پشت هم؟ یعنی هرروز یک لیوان بخورم؟ ناشتا یا غیر ناشتا؟

پروژسترون چیه؟

یعنی چی روزانه پشت هم؟ یعنی هرروز یک لیوان بخورم؟ ناشتا یا غیر ناشتا؟پروژسترون چیه؟

یکی از هرمون های داخل بدن پروژسترون هست

روزانه یعنی هرروز 

یه لیوان کافیه زیاد نمیخواد بخوری

فرقی نداره ولی بیشترین تاثیرش صبح داره بهتره بعد از صبحونه بخوری چون بی اشتهات میکنه

حالا اول از دکترت بپرس شاید برات خوب نباشع

خواهشا نخورید

یکبار برای همیشه با رنگ پوستت کنار بیا گلم

چیزی که باید عوض بشه طرز فکرته

مخالف کارهای زیبایی نیستم اما مشخصه که اینجو قرص ها در دراز مدت عارضه داره

خدایی نکرده یک شب که جاییت درد داشته باشه متوجه میشی مهم ترین چیز سلامتیه

یکی از هرمون های داخل بدن پروژسترون هستروزانه یعنی هرروز یه لیوان کافیه زیاد نمیخواد بخوریفرقی نداره ...

هنوز موهاش میریزه؟