2777
2789
عنوان

برا کسی که دوستم نداره تلاش کنم؟

101 بازدید | 9 پست

بچه ها من تازه ازدواج کردم شوهرم دوستم نداره قبلا اینجوری نبود الان دیگه بهم علاقه ای نداره

تصمیم گرفتم مدتی همه تلاشمو بکنم بهش ابراز علاقه کنم هواشو داشته باشم اگه اثر نذاشت واسه همیشه برم اما خیلی سخته بهم بی توجهی میکنه فقط دکترا میگن مشکل افسردگی داره اصلا منو نمیبینه اصلا هرکاری کنم دلم برا زندگیم میسوزه الکی الکی اسم طلاق میخوره روش🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دکتر رفتین و گرفته افسرده س 

کار هایی رو بکن که دکتر گفته 

بپرس ببین احتیاج به دارو درمان داره ؟ 

حتما از دکترش سوال کن که باید چیکار کنی 

چون بعضیا از محبت زیاد اینجوری نتیجه میگرن که تو داری بهش ترحم میکنی و بدتر میشه بیماریش 

اصلا سرخود تصمیم نگیر 

اگه دکتر رفتین و گرفته افسرده س کار هایی رو بکن که دکتر گفته بپرس ببین احتیاج به دارو درمان داره ؟ ح ...

دکتر گفت یه فرصت کوتاهی همه کار بکن براش شاید خوب شد اگه نشد بعدش طلاق بگیر🥺من تازه عروسم خیلی بهم سخت میگذره وقتی میبینم محلم نمیذاره

تو دوران اشنایی اوکی بود منم کاری نکردم که ازم متنفر بشه اما الان کل علاقشو از دست داده

بی محلی کردن میتونه بخاطر ی کاری ازطرف مقابلت باشع که ازچشمت بیفته یااینکه که ازسربی علاقه بودن باشه