2777
2789
عنوان

تا کنکور

882 بازدید | 11 پست

سلام خواستم اینجا به خودم یه قولی بدم قبلش باید بگم من تو اردیبهشت درصدای نسبتا خوبی کسب کردم.و توی تخمین تراز ها هم تراز خیلی خوبی نشون میداد بهم اما زد وتراز کتکورم شد ۱۰۱۶۰ و ۴۰۰ تا ۷۰۰ تا کمتر از تخمین.. و خیلی ناراحت شدم سرش . و الان مجبورم صدرصد تیر رو بهتر بدم بخاطر همین اینجا ازخودم قول میگیرم تمام این ۲۱ روز رو مفید بگذرونم  و ۲۲ تیر که اومدم به این تاپیک بهترین ورژن خودم توکنکور تیر باشم تا بتونم رشته ای رو که بخوام بیارم.وبه دندان شهرم برسم.. لطفا برام دعا کنین که بتونم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شیمی ۷۳ فیزیک ۵۵ ریاضی ۵۳ زمین ۴۰ وزیستی که گندزد به تراز ۴۵

وای من زیستم زیاد اوکی نیست.. فکر کن قلمچی همه بالای ۷۰ بعد یهو زیست ۳۰ ۴۰ گند میزنه تو ترازم

شیمی کلاس میرفتی؟ منبعت چی بود؟

البته خب فکر کنم بتونی هم زیستو هم زمینو بیاری بالا تو این ۲۰ روزه 

.

وای من زیستم زیاد اوکی نیست.. فکر کن قلمچی همه بالای ۷۰ بعد یهو زیست ۳۰ ۴۰ گند میزنه تو ترازمشیمی کل ...

راستش من زیستم خیلی خوبه واینجوری که استادم میگه زیستت فوق العاده اس و اصلا برای بالای ۷۰ رفتم سرجلسه ولی چون ساترسیم بهم ریختم و سر فیزیک  تونستم خودمو درست کنم برای شیمی خودم شیمیم خوب بود ازپایه ولی هادیان فرد برای دوازدهم و محلول ومسائل و نوری برای الی بقیه هم خودم خواندم، کتاب خیلی زدم خیلی سبز مسائلش  مسائل نشرالگو مبتکران سه مایه خیلی سبز دهم موج ازمون ۳پایه قلمچی ها ماز ها مدارس برتر ها دوپینگ ها..

راستش من زیستم خیلی خوبه واینجوری که استادم میگه زیستت فوق العاده اس و اصلا برای بالای ۷۰ رفتم سرجلس ...

خب پس قطعا سر کنکور تیر میتونی کاملا استرت رو کنترل کنی ایشالا که بتونی بالای ۷۰ رو بزنی.. 

خیلی ممنونم از توضیح کاملت🤍

بهترینا سهمت باشه

.

خب پس قطعا سر کنکور تیر میتونی کاملا استرت رو کنترل کنی ایشالا که بتونی بالای ۷۰ رو بزنی.. خیلی ممنو ...

اره ان شالله اگه بشه یادم بیاد مطالب یک ماه ونیم بود فقط تشریحی خوندیم ولی سختی اش اینجا که باید زیست روبیاری بالا وبقیه رو ثابت نگه داری که نرن پایین بخصوص شیمی وریاضی همچنین عزیزم.برای زیست اگه میخوای درصدت بیاد بالا خیلی کتاب رو بخون.کتاب خالی بخر و فقط رو شکلا وقیدا تمرکز کن. ازمون فصل ازمون وازمونیوم هم خیلی خوبن.یا دوپینگ ماز برای تحلیل عالیه

اره ان شالله اگه بشه یادم بیاد مطالب یک ماه ونیم بود فقط تشریحی خوندیم ولی سختی اش اینجا که باید زیس ...

قطعا میتونی اصلا ناامید نشو تو فقط ی مرور لازم داری 

ولی زیستت بیاد بالا و اینا همین حد بمونن ترازتو خیلی میکشه بالا اگه سطح کنکورا شبیه هم باشه

ریاضی رو فک کنم آزمون زدن خوب باشه تو این دوران براش

شیمی رو من با موج آزمون برای جمع بندی میزدم(پرسدیم ازت استادو چون استاد خودم دیگه کلاس نمیذاره برای دوازدهم و نمیدونستم باید چی کار کنم) و خیلی خوب بود هم چیزایی که یادم رفته بود هم بی دقتیام کمتر میشد

میدونی راستش هیچوقت برای زیست اون طور که باید وقت نذاشتم و به خاطر همین برام شبیه ی غول شده.. و خب میترسم برم سراغش 

از کی استارت زدی برای کنکور؟

.

قطعا میتونی اصلا ناامید نشو تو فقط ی مرور لازم داری ولی زیستت بیاد بالا و اینا همین حد بمونن ترازتو ...

زیست خیلی نیاز به اعتماد به نفس وعشق داره . و اینکه تسلط برکتابت بالا وباشه وهرنوع تستی زده باشی .. اره موج ازمون بد نبود دوپینگ روترجیح نیدم بهش ولی ولی خودم همشونو زدم. برای  کنکور دهم شیمی وفیزیکم روخوب خوندم تستی وازیازدهم شروع کردم ولی یازدهم خیلی نوسانی بود .. وازتیر پارسالم رسمی با ساعت مطالعه ثابت حداقل ۱۰ ساعت شروع کردم وهفته ای کمتر از ۷۰ ساعت تا اردیبهشت نداشتم مگه امتحانات ترم اول ودوران بیماریم

سلام عزیزم. من رشتم ریاضیه و چون شیمی ضریب کنی داشت برامون زیاد رو تستش مانور ندادم و تو تستش یک کند و گیجم ولی نهایی و امتحانای کلاسی رو ۲۰ شدم

تو چجوری شیمی رو میخوندی که انقد خوب زدی؟

بنظرت تو این چند روز چجوری شیمیمو بکشم بالا؟ ضعیف نیستم توش که از صفر شروع کنم ولی توی تست که مسئله میاد و طولانیه سوالاش گیج میشم نمیتونم سرعتی حلش کنم

کلاس یا کتاب یا چیزی میشناسی بتونه بهم کمک کنه؟ یسری مطالب حفظیشم که میگن چند مورد درسته اشتباه میکنم…