2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 90 پست
من در تعجبم از راهنماییاتون دختر ۱۸ ساله ای که وارد جامعه نشده با مرد کامل ۳۰ سال به بالا که سالهاست ...

اره دیگه می خواد خودش بزرگش کنه 

از این مردا متنفرم 

طرف رفته همه دوراش زده دختر بازی هاش کرده بعد دست گذاشته روی دختر بچه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودمم اگه خدا بخواد هدفم دندون هس دارم تلاش میکنم براش

خیلی خوبه عزیزم، اینجوری آینده خودت تضمینه. حتما تلاش کن. حتی اگر به هر دلیلی با ایشون ازدواج نکردی، بخاطر موقعیت درسیت، کلی آدم بهتر میاد سراغت

من در تعجبم از راهنماییاتون دختر ۱۸ ساله ای که وارد جامعه نشده با مرد کامل ۳۰ سال به بالا که سالهاست ...

بهش گفتم 

گفت چون دوست دارم بنظرم همچین ادم تحصیل کرده ای فکر نکنم بخواد ایجور رفتاری کنه

تو ازدواج فقط خود طرف رو در نظر نگیر خانواده خیلی مهمه بچه آینه اخلاق و فرهنگ و رفتار خانوادشه رو خانوادش زوم کن ببین رابطه با خانوادش چطوره؟ 

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

بھمون حق بدہ میایم تو سایت میبینیم ھزار تا تاپیک زدن خواستگار نیست و این حرفا حالا این اومدہ میگہ پزشکہ فلانہ مام میگیم خوبہ دیگہ اوکیہ😂😂

والا فعلا معتادا و گداها هم ک شوهر بقیه هستن همینن مرد کلا ذاتش همینه حرفش باید برو داشته باشه حالا ...

آره دیگه .. کاملا درسته، ولی به استارتر اینو گفتم چون یه پزشک واقعا جایگاهش بیشتر از مردهاییه که درس و شغل معمولی دارن. و از الان اون آقا این انتظار رو خواهد داشت. ولی اسی اگر اونجور که میگه دندانپزشکی بخونه ، خیلی از مسائل حل میشه

هر دو چند جلسه مشاوره پیش از ازدواج برید .

هنوزم که میگی با هم بیرون نرفتیم چجوری میگی اخلاقش خوبه؟

ادما توی جامعه یک جور رفتار میکنن توی تنهایی و زندگی فردی جور دیگه.

پس وقتی هنوز حرف نزدی چجوری میگی خوبه؟

اول چند جلسه هم رو بشناسید و مشاوره برید بعد تصمیم بگیر 

حالا چون طرف دکتره دلیل بر این نمیشه که فوری بگی بله.

عاقلانه تصمیم بگیر.

شما هنوز وارد اجتماع نشدید . مشغول درس بودید تا الان . پس قاعدتا اصلا نباید به ازدواج تا الان فکر کرده باشید . اصلا معیاری برای همسر ایندت داری ؟ یا همین طوری چون شرایطش خوبه میخوای ازدواج کنی؟ 

بهش گفتم گفت چون دوست دارم بنظرم همچین ادم تحصیل کرده ای فکر نکنم بخواد ایجور رفتاری کنه

هاها

ببین من دورم پر از پزشکه که مدام پیغام پسغام میدن واسه اشنایی و خواستگاری ولی یادت باشه تو این قشر فقط و فقط مصلحت و عقل حکم میکنه نه عشق و علاقه

ایشون بچه بره ساکت میخواد

البته همه پزشکان اینو میخوان منتها یکسریهاشون عاقل ترن خودشون رو با یه  بچه تو هچل نمیندازن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز