2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 90 پست
همه شرایطش عالیهه تنها شک من اختلاف سنی داریم

خب عزیزم وقتی میگی عالیه همه شرغیطش منظورت اینه باهاش رفتی اومدی دیدی اختلاف سنیه باعث نشده ارتباط گرفتنتون سخت باشه؟؟حرف همو میفهمین؟؟دیدتون ب. دنیا نزدیکه همه؟؟

🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو  می ترسد...

اینو مد نظر داشته باشه، ایشون از لحاظ تحصیلی و شغل کاملا آینده دار هست. و شما خیلی باید تو زندگی به حرفش گوش بدی. منظورم از این حرف، اشتباه برداشت نشه، نمیگم برده باید باشی، ولی یک پزشک شخصی هست که حرفش تو زندگی باید بُرو داشته باشه. و شما باید از خودت مطمئن بشی که میتونی این ویژگی رو بپذیری یا نه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من در تعجبم از راهنماییاتون 

دختر ۱۸ ساله ای که وارد جامعه نشده با مرد کامل ۳۰ سال به بالا که سالهاست توجامعس؟؟

با عقل فکر کن ! از خودت بپرس چرا تو رو میخواد؟؟؟.

جوابش سادس یه زن زیردست حرف گوش کن بچه سال میخواد فقط بگه چشم

اگر بلوغ فکری داشت این آقا میرفت دنبال یکی در سطح و رنج سنی خودش

اینو مد نظر داشته باشه، ایشون از لحاظ تحصیلی و شغل کاملا آینده دار هست. و شما خیلی باید تو زندگی به ...

والا فعلا معتادا و گداها هم ک شوهر بقیه هستن همینن  مرد کلا ذاتش همینه حرفش باید برو داشته باشه حالا چ دکتر چ معتاد وبیکار 

🛑 واسه سلامتی امام زمانمون{ اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم }🛑