2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 90 پست
خانوادم میشناسنش

خانوادت چجوری میشناسنش ؟

هزاران نفر چون فقط گفتن خانواده مبشناسن دارن طلاق میگرن .

اگر این طوری بود مثلا پسر خاله ، دختر خاله چون همو میشناسن اصلا نباید با هم حرف میزدن همین طوری ازدواج میکردن .چون خانواده میشناسه.

وقتی این طوری میگی یعنی اصلا امادگی ازدواج رو نداری . 

برای شناختن فرد باید حداقل ۶ ماه صحبت کنید . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا چرا الان جامعہ ما اینجور شدہ قدیم دختر پسر حتی روی ھمم اول نمیدیدن ولی اونقد زندگی خوبی دارن الان وبہ ھم وفادارن یکیش مثل مامان بابای من 

الان رو بگو طرف میرہ یہ سال حرف میزنہ با طرف مقابلش اخرشم ھیچی😐😑

بھمون حق بدہ میایم تو سایت میبینیم ھزار تا تاپیک زدن خواستگار نیست و این حرفا حالا این اومدہ میگہ پز ...

ببین عزیزم دختر من همسن ایشونه پارسال تو همین موقعیت دخترم ۱۷ پزشک ۲۷ ساله فول اپشن میلیاردر 

فقط   گفتم بهش برو روانی

ببین قراره دخترم بزرگ شه دانشگاه بره عشق رو تجربه کنه 

نه اینکه کنیز و زیر دست باشه حالا اهمیتی نداره در واقع که تو قصر زندگی کنه واقعیت امر این میشه که جوانیش رو به باد داده

واقعا چرا الان جامعہ ما اینجور شدہ قدیم دختر پسر حتی روی ھمم اول نمیدیدن ولی اونقد زندگی خوبی دارن ا ...

منم مورد تایید خانوادمه ولی اگه بخوام قبول کنم خودمم باید بشناسمش

ببین عزیزم دختر من همسن ایشونه پارسال تو همین موقعیت دخترم ۱۷ پزشک ۲۷ ساله فول اپشن میلیاردر فقط گ ...

ولی عزیزم ازدواج اگہ با اھلش باشہ اصلا زیر دست اینام نیس خود خواھرمن تو سن 16 سالگیش ازدواج کرد درسشم خوند دانشگاہ ھم رفت الانم پرستارہ 

مگه هر کی ازدواج میکنه کنیزه

نه عزیزم هر کی ازدواج میکنه اینطور نیست ازدواج با فاصله یک نسل ۱۳ سال و اختلاف سطح تحصیلی و اختلاف موقعیت اجتماعی

اگر ایشون رفته بود خواستگاری یه دختر ۲۸ ساله با مدرک کارشناسی ارشد مشخص بود دنبال یه آدم هم سطح هم شان خودشه 

ولی الان هم کفو بودن رو تو هیچ موردی رعایت نکرده اینجوریه که میشی زیر دست

نه عزیزم هر کی ازدواج میکنه اینطور نیست ازدواج با فاصله یک نسل ۱۳ سال و اختلاف سطح تحصیلی و اختلاف م ...

منم قصد ادامه تحصیل دارم درسم فوق العاده مهمههه 

ممنون از نظرتون