2777
2789

بنظرتون چرا اولش خوب و خوش اخلاق و دست و دل بازن بعد یه مدت گ.و.ه میشن😒🤦 

واقعا من اخلاقم خوبه مهربونم و اگه طرف لطفی درحقم کنه سعی میکنم جبران کنم 

ولی اهل رابطه خارج از عرف نیستم فقط درحد دست دادن اجازه میدم 

اما تا حالا دوبار این اتفاق برام افتاده که طرفم اولش عالی بوده بعد یه مدت سرد شده واقعا نمی‌فهمم چرا ! 

وزن اولیه ۶۵»»»بعد از یکماه ۶۲»»» بعداز دوماه»»»۶۰                قصدم اینه تا آخر تابستون به ۵۵کیلو برسم ایشالا 💪💪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرت پسرا در راه رضای خدا دوست میشن؟ پسری ک واقعا قصدش ازدواج باشه اره ممکنه دوست شه ولی دوسه ماه بعدش  شخصیتتو ک شناخت میاد خواستگاری زیر نظر خانواده ها اشناشین.اونایی ک فقط تو فکر دوستی ان رابطه ج.سی میخوان شک‌نکن.هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره. ما دختراییم ک نیاز عاطفیمون الویته واس پسرا نیاز ج.سی الویته

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
خوب وقتی ادم بدست میارن دیگه مثل اول هوای ادم نداره

خب چرا 

وقتی دوست داشته باشن نباید این اتفاق بیفته!

خداییش مردم مردای قدیم 🤦🤕 

الان ۹۰درصد هول و بیخود شدن !

وزن اولیه ۶۵»»»بعد از یکماه ۶۲»»» بعداز دوماه»»»۶۰                قصدم اینه تا آخر تابستون به ۵۵کیلو برسم ایشالا 💪💪
بنظرت پسرا در راه رضای خدا دوست میشن؟ پسری ک واقعا قصدش ازدواج باشه اره ممکنه دوست شه ولی دوسه ماه ب ...

باورکن همیشه هم اینطور نیست بعضیا بودن که دوسه سال هم دوست بودن و رابطه جنسی نداشتن 

شانس نداریم خواهر 💔🤦 هرچی هول بی خانواده س گیر من میفته 

خب چرا وقتی دوست داشته باشن نباید این اتفاق بیفته!خداییش مردم مردای قدیم 🤦🤕 الان ۹۰درصد هول و بیخو ...

مردهای قدیم بدتربودن 

وقتی ذوق یه چی داری یکدفعه بدستش میاددیگه بدستش. بیاری ذوقت میکشه دیگه

چون خودت کردی چون لیاقت ندارن چون ادم درست تو نبود سیکشو بزن بره بی لیاقته

واقعا راست میگی 

شانس ندارم این بی خانواده های هول گیرمن میفتن🤕

واقعا راست میگی شانس ندارم این بی خانواده های هول گیرمن میفتن🤕

خودتو درست کن رو اخلاقت رو خودت شخصیتت ظاهرت توانمندیات کار کن ادمای همسژح خودت بیان سمتت ن این هولای بدردنخور