2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید ابجیم خاستگار‌ نداشت ....

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 35 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدربزرگت زندس؟

خیر متاسفانه حتی مرگ خودشم پیشبینی کرده بود ما همه میگفتیم دروغه ولی صادق شد هرچی که میگفت

خدا خودش تهشو قشنگ میچینه...اگه قشنگ نیست بدون هنوز به تهش نرسیدی...
اول دنبال خواستگار میگشتید حالا اومده میگید به درد میخوره یا نه بعضیاشون میفهمن ولی کاش پیش اینا نمی ...

پیش فرد جادوگر رفتید پدربزرگ من بشدت ایمان داشت

اول دنبال خواستگار میگشتید حالا اومده میگید به درد میخوره یا نه بعضیاشون میفهمن ولی کاش پیش اینا نمی ...

یکی از دخترای فامیل نتیجه گرفت ما هم بهش پیام دادیم و انجام داد برای خواهرم

خیر متاسفانه حتی مرگ خودشم پیشبینی کرده بود ما همه میگفتیم دروغه ولی صادق شد هرچی که میگفت

موکل رحمانی داشت؟

خدا رحمتش کنه🖤

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

موکل رحمانی داشت؟خدا رحمتش کنه🖤

بشدت فرد مومنی بود خیلی اهل ایمان و نماز بود و همه چیزو پیشبینی میکرد حتی قوم شوهر خواهرمو

یکی از دخترای فامیل نتیجه گرفت ما هم بهش پیام دادیم و انجام داد برای خواهرم

چی بگم بخدا من رو بدبخت کرد وخودش مرد بهم یه حرفی زد گفت اگه این مارت خوب شد برام چیزی نیاری کاری میکنم همیشه بنالی منم یادم رفت ببراش چیزی ببرم کلا مسرم زندگیم عوض شد بعد چندسال یلدم اومد اما اون مرده بود 

بشدت فرد مومنی بود خیلی اهل ایمان و نماز بود و همه چیزو پیشبینی میکرد حتی قوم شوهر خواهرمو

پس موکل رحمانی بوده شایدم اصلا موکل نبوده لطف خدا همه چیو نشونش میداده چون من شنیدم افراد مومن رو خدا بهشون لطف ویژه داره و چیزایی رو نشونشون میده که ...

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜