2777
2789
عنوان

بیرانوند

1511 بازدید | 61 پست

متاسفم‌براش بخاطر پول،دل این‌همه هوادار رو‌شکوند‌

یعنی‌ تو تاالان سیر نشدی از‌پول؟

بهتر‌که رفتی.

کسی که تا چندوقت‌پیش بعد از برد پرسپولیس، میگفت خدایا شکرت که من پرسپولیسی ام.😏حالا اینجور کرد

برو دیگه برنگردی

گاو 🐂اگه بره تو قصر، شاه🫅نمیشه.❌️...ولی قطعا قصر طویله میشه...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کجا رفت مگه

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

نمیدونم‌کدوم‌تیم،مهمم‌نیست. فک‌کرده خونه خالست

چرا مهم نیست کدوم تیم خیلی مهمه

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

جوری که فهمیدم رفت تیم دیگه ولی بخوایم منطقی باشیم شما خودت باشی تیمی که فکر می کنی بیشتر به نفعته نمیری؟ خب اونم قطعا دلایل خودشو داره حتما اونجا پیشرفتش بیشتره و...

همه ی این بازیکنا حکومتی ان پس چی فک کردی؟ اصلا اینا با مردم نیستن 

ثابت شد توی اتفاقات پیارسال

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

بیرانوند و هر بازیکن ایرانی دیگه ای باید از اول به فکر پیشرفت میبودن مثل رونالدو نیمار و... حتی مثل علی دایی

نام ایرانو میتونستن تو دنیا جهانی کنن

بجای لیگ کشور خودشون میتونستن تو بهترین لیگ های خارجی و اروپایی بازیکنن چون استعدادشو داشتن ولی حیف ...

_ثابِت‌ میشَن‌ هَمه‌ ب وَقتِش...️😏 پیوی=بلاک
جوری که فهمیدم رفت تیم دیگه ولی بخوایم منطقی باشیم شما خودت باشی تیمی که فکر می کنی بیشتر به نفعته ن ...

اتفاقا داشتم‌به شوهرمم میگفتم‌من اگه‌ سنگ یه تیم‌رو ب سینم‌بزنم تاآخرش باهاشم حتی با کم و کاستی هاش

گاو 🐂اگه بره تو قصر، شاه🫅نمیشه.❌️...ولی قطعا قصر طویله میشه...

بازیکنای خارجی هم همینن حالا پولش یه طرف اعتبارش یه طرف دیگه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز