2821
2789
عنوان

بیرانوند

| مشاهده متن کامل بحث + 1511 بازدید | 61 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیگه اینا اخر فوتبالشونه میرن جاییکه پول بیشتری بهشون بدنبهتر ک رفت امیدوارم مثل پارسال برنگرده

واقعاآدمای‌پولدار حریصترن

گاو 🐂اگه بره تو قصر، شاه🫅نمیشه.❌️...ولی قطعا قصر طویله میشه...

از خداشم باشه

اصلااااااا آدم نبود

کاربر جدیدم ..اون کاربر قبلی دیگه حالش خوب نشد ، دیگه پاییزش بهار نشد .. اون کاربر قبلیه زندگیش سیاه موند .. نرسید به اونایی که میخواست ! من ۲۹ دی ماه ۴۰۴ تازه وارد سایت شدم .

بازیکنای خارجی هم همینن حالا پولش یه طرف اعتبارش یه طرف دیگه

اره اون برا‌پول رفت، وگرنه چه تیمی بهتر از پرسپولیس

حالا اگه کشورای دیگه‌میرفت یچیزی

از خداشم باشهاصلااااااا آدم نبود

دقیقا 

بشدت بی فرهنگ بو 

دیدین تو مافیا زودیاک چه حرکات بی ادبانه ای میکرد

اره اون برا‌پول رفت، وگرنه چه تیمی بهتر از پرسپولیسحالا اگه کشورای دیگه‌میرفت یچیزی

من اصلا فوتبالی نیستم و نمیدونم چه تیمی رفته فکر کردم رفته خارج گفتم بهتر لااقل چهار تا حرفه یاد بگیره بیاد به بقیه یاد بده

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

دقیقا بشدت بی فرهنگ بو دیدین تو مافیا زودیاک چه حرکات بی ادبانه ای میکرد

من اون برنانه رو ندیدم

ولی فک کنم قلعه نویی هم مث حسینی بزارتش کنار

کاربر جدیدم ..اون کاربر قبلی دیگه حالش خوب نشد ، دیگه پاییزش بهار نشد .. اون کاربر قبلیه زندگیش سیاه موند .. نرسید به اونایی که میخواست ! من ۲۹ دی ماه ۴۰۴ تازه وارد سایت شدم .

من اصلا فوتبالی نیستم و نمیدونم چه تیمی رفته فکر کردم رفته خارج گفتم بهتر لااقل چهار تا حرفه یاد بگی ...

نبابا، تیمای لیگ‌خودمون رفت خیره سرش

من اون برنانه رو ندیدمولی فک کنم قلعه نویی هم مث حسینی بزارتش کنار

خداکنه بزارش کنار ، غرور بیجا‌گرفتش

خداکنه بزارش کنار ، غرور بیجا‌گرفتش

کلا فقط به فکر مسخره بازیاش بود

نبابا، تیمای لیگ‌خودمون رفت خیره سرش

عه...بهتر ازپرسپولیس مگه تیمی هست؟ کجا رفته؟

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

عه...بهتر ازپرسپولیس مگه تیمی هست؟ کجا رفته؟

والا خبر ندارم

ولی‌جایی پول بیشتر بدن‌همونجا‌میره

آدم‌پولکی

همه ی این بازیکنا حکومتی ان پس چی فک کردی؟ اصلا اینا با مردم نیستن ثابت شد توی اتفاقات پیارسال

داش اینجا یه سایت حکومتیه، لطفا برو بیرون

"اگر من بخشی از افسانه تو باشم، تو روزی به من باز خواهی گشت" 🐾🌌🌃🌆🏙️🔁