2777
2789
عنوان

دهه هشتادی های باردار بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 56 پست
عزیزم آدم هروقت بتونه ازدواج موفقی داشته باشه حالا چ زود چ دیر و باعشق ازدواج کنه یعنی زندگیو برده و ...

شرط میبندم ۱ سال هم نیست ک ازدواج کردی

امیدوارم همینی ک میگی باشه ولی جوجه رو اخر پاییز میشمارن

با کودکان وارد بحث نشوید حتی اگر از شما بزرگتر باشند! تو جمع بودم ولی تنها

بازم این کامنتِ منفورِ از چهل ساله بیشتر میفهمه کی گفته بچه ۱۴ ساله از ۴۰ ساله ببشتر میفهمه؟اگر شما ...

اولا که من زیر۱۸نیسم و دارم میرم توی۲۱بعدم اره یه نگاه به الانه جامعه بندازی میفهمی که یه۱۴ساله اندازه یه ۴۰ساله میفهمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرط میبندم ۱ سال هم نیست ک ازدواج کردیامیدوارم همینی ک میگی باشه ولی جوجه رو اخر پاییز میشمارن

۲ساله ازدواج کردم ولی ۵ساله که شوهرمو میشناسمو قبل از ازدواج باهاش دوس بودم شمامم بهتره بجای انرژی منفی فرستادن آرزوی خوب واسه بقیه بکنی انرژیه مثبتش مطمئن باش که برمیگرده سمت خودن

دهه هشتادیا عزیز بهترین کار و میکنید اگه زود ازدواج کنید البته با آدم درست و اینکه مادر جوون و بانشاطی برای بچه ها تون بشید...اشتباه ما ده شصتیا رو نکنید که اکثرا یا مجرد موندیم و در حسرت تشکیل خانواده یا تو آستانه چهل سالگی می خوایم مادر بشیم نه توانش و داریم نه حوصله بچه داری

سرم درد میکنه واسه کل کل با ایناتهشم جواب درست حسابی نمیدن

مث خودمی😂

یادتونه دیشب داشتین بهم میگفتین خواستی چتری بزنی محکم نگیرش تو دستت ک نپره بالا؟🥲تر زدم الان اومدم نشستم ارایشگاه گندمو درست کنع😂

سرم درد میکنه واسه کل کل با ایناتهشم جواب درست حسابی نمیدن

عزیزم ما همین که باهمسرمون خوشبختیم برامون کافیه مثل شما دنبال کل کل با کسایی که زودازدواج کردن نمیگردیم😅

مث خودمی😂یادتونه دیشب داشتین بهم میگفتین خواستی چتری بزنی محکم نگیرش تو دستت ک نپره بالا؟🥲تر زدم ا ...

واای اخرش خراب شد؟

فداسرت بابا مو رشد میکنه

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

واای اخرش خراب شد؟فداسرت بابا مو رشد میکنه

نه ببیم کوتاه نشد اتفاقا بلندم هست تا پایین بینیمه

ولی موهام وزوزیه بد حالت شده اصن اتو هم خونه قبلیمونه ی ذرم نامیزون بود پایینش😂

هنوز دعوا می کنن با دهه هشتادیا؟حق دارن کسی سمتشون نره😂بیخیال مجازیه اینجا تو واقعی چ کار می کنن

حوصله دارید انتقام می گیرید همین که مثل قبل نمی بینید کافیه